Sova, vad är det??

Ligger vaken som vanligt och kan inte sova, börjar bli galen över det här! Jag behöver sömn! Så mycket tankar och känslor som far omkring i mig! 


Vaknade på fel sida idag. Men efter ett känslosamt samtal med min psykolog så vände dagen till något positivt och jag kunde njuta av en härlig dag i solen! 
Efter psykologen så åkte jag till Ikea själv och inhandlade lite saker till lägenheten och bara strosade runt i min lilla egna väg! Var så skönt att bara få komma iväg, mer av sånna här dagar! Tillbaka!

Hej! 

Det var sjukt länge sen jag var här inne och skrev, men tänkte börja lite igen! Och det är INTE för att skriva för några andra utan helt för min egen skull! 

Jag har mått riktigt dåligt i snart 3 år och det har varit bland dem jobbigaste åren i mitt liv. Men nu har jag ÄNTLIGEN fått den hjälp jag behöver och börjar min resa till att hitta tillbaka till glädjen och lusten! 
Och under dem här jobbiga åren så har jag fått tillbaka mitt självskadebeteende och den kampen att övervinna dem är fruktansvärda! Inte många som vet om det utan bara dem allra närmaste, men jag tänker inte förneka det mera för jag mår inte bättre av det! 

Det här är jag och gillar ni inte det så vet ni vart dörren är! 

Jag kan inte göra mer än så gått jag kan, jag är bara människa jag med, med en massa olika känslor och ett jobbigt förflutet! 
Jag kämpar varje sekund!