Smärtkliniken..

Ligger nu i sängen och är helt utmattad! Har vart 2 jobbiga dagar men ändå bra på samma gång! Värker något fruktansvärt men det har sin orsak sen i går när min läkare på smärtkliniken undersökte mig och triggade igång värken ännu mera! 
Var jätte nervös innan jag gick in där och visste inte vad jag hade och vänta mig men det hade jag inte behövt att vara! Världens underbaraste läkare och jag är så glad att jag fick henne! Hon hade bokat in 1timme till att prata och 30min till undersökning.. Men blev 2 timmar att prata och 20min undersökning! 🙊 vi pratade om allt från att man var liten till där jag är idag! Om familjen, vänner vardagen, jobb och om mig själv! Blev väldigt djupt samtal med många tårar men också skratt! Hur värken har förändrat och påverkar mig! Har nog själv inte velat inse hur pass dåligt jag verkligen mår inom mig, men det vet jag nu och det var skönt att få ut allt även om det var jobbigt! Jag har insett en massa om mig själv och jag har mycket jobb framför mig men jag ska övervinna denna jävla sjukdom, den ska inte få ta över allt! Och med den hjälp jag kommer att få efter sommaren så tror läkaren på mig och en liten del av mig med! Äntligen börjar man se ett ljus titta fram! 

Jag måste tacka alla som finns för mig och som kommer finnas här nu när jag kommer behöva er som mest! Men jag lovar att jag ska ge igen allt till er när jag kan och mår bra! Jag ska bli den glada och posetiva tjejen som jag igentligen är! Men jag måste få ta den tid det tar! ❤️❤️❤️❤️❤️

Idag har jag vart på magnetröntgen för första gången och det var ingen rolig upplevelse! Men är glad att den är över nu så jag slipper tänka mer på det! Så nu är det bara att invänta deras svar! 

Ska försöka att sova några timmar nu om det kommer gå då Micke inte är hemma! Han är iväg med sitt jobb och kommer hem i morgon kväll! 
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback