Fibromylagi!!


Jag verkligen avskyr denna jävla sjukdom! Och jag vet inte hur jag ska orka med att ha det så här resten av livet! Att känna sig så värdelös och att man inte är bra på något! Vad man än försöker ta sig ann så blir det bara halvdant! Jag vet att jag ska lära mig att leva med det och acceptera denna sjukdom med kronisk värk men just nu är jag i det stadiet då allt känns så långt bort! Och mina ångestattacker jag får är jobbiga och lite läskiga.. Känner mig ledsen och nerstämd för det mesta! Hoppas verkligen att smärtkliniken kan hjälpa mig med mycket och att jag kan få den hjälp jag behöver! 

Finns så mycket att skriva men tänker inte gör det, men fy fan för denna jävla sjukdom! Men skönt att vet att det är flera som kämpar mot fibromylagi!! Vi är starka tillsammans! 

Sitter nu på sjukhuset och ska snart in till sjukgymnasten! Idag blir det lite värmebehandling och akupunktur! Hoppas det kan göra lite skillnad! 

Tack alla som finns och stöttar mig! ❤️ Jag är inte lätt att leva med just nu och kanske en börda men jag lovar, jag FÖRSÖKER verkligen! 


Kommentarer
Svägerska

Gumman då! ❤️ Jag kan bara tänka mig hur smärtan känns, för ingen annan mer än dom som har fibro kan förstå vilken omställning det är i livet! Hur intensiv smärtan är! Vi finns här, dag som natt, du får alltid ringa eller smsa. Du är så otroligt stark kvinna och jag hoppas att dom hittar någon effektiv smärtlindring ❤️ älskar dig!

Svar: Tack älskade du ❤️❤️ Det värmer verkligen! Älskar er med och så glad att jag har er! 😘😘
Nattalie Mild

2015-05-12 @ 13:39:36 | http://backstrandisabelle.blogg.se
Cissi Juhlin

Tänker på dig o förstår att smärtan är jobbig. Hoppas de kan hjälpa dig på ngt vis. Många kramar moster

Svar: Tack så mycket fina du ❤️❤️ kramar
Nattalie Mild

2015-05-12 @ 14:32:45
Malin

finns här för dig, hör av dig när du vill ❤️❤️❤️

Svar: ❤️❤️❤️❤️
Nattalie Mild

2015-05-12 @ 16:46:58

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback