Örebro!

Var ju förra helgen hos min älskade mamma i Örebro tillsammans med Kevin och Emilia och vart ompysslade ordentligt! Så här kommer lite bilder från då. Så mysigt ❤️❤️ 
Skolavslutning!

I går var det barnens första skolavslutning i Ringarum och det var så fint! ❤️ 

Måste säga att barnen har kommit in så bra i skolan och ALLA har varit så underbara mot dem och tagit hand om dem. Är så härligt att se som mamma och jag ångrar inte för en sekund att vi flytta tillbaka hit. Vi trivs alla så bra här. Tyvärr inga bilder på min fina son då han vägrade att vara med på kort! 

Hann även med att gå på min bästa väns dotters skolavslutning i Norrköping där mina barn gick innan dem börja på Ringarums skola! 
SOMMAR ☀️

Ligger i soffan och kroppen värker något fruktansvärt överallt! 

Men jag har haft en helt underbar dag så det är värt det! Att inte kunna göra allt jag vill är så påfrestande en sån här dag att jag inte kan låta bli vissa saker! Är så jobbigt och jag vet inte när jag ska sluta!! Men jag gör allt för mina barn även att det innebär att jag får ligga några dagar! 

Nu har äntligen barnen sommarlov och dem tycker det är så skönt! Dem ska få gå ca 1-2 gånger i veckan på frita när jag har mina sjukhusbesök annars ska dem vara hemma hela sommaren så det blir lite ledigt för dem! 

Grattis!

Idag säger vi ett stort GRATTIS till min älskade far på hans 50-årsdag 🎉
Mysig dag!

Idag har jag haft en super mysig fm med min fina svägerska och brorson! Det blev flera timmars mys med fasters sötnos! Tiden går så fort bara när jag är där men jag njuter av varje stund jag får tillbringa med honom! 


Den här lille killen får mitt hjärta att smälta! Jag är världens stoltaste Faster till Liam 💙