Super nöjd...

Idag hat vart en riktigt bra dag och jag är så glad! Tänk att små saker kan göra en så glad och lycklig! 😊

Dagen började med att jag och Emma åkte ut till Mirum för att träffa finaste Malin och söta Gustav för en fika! Jätte trevligt och mysigt! Gick och kolla lite i affärer och så! Efter det åkte jag och Emma till city då Malin var tvungen att gå och hämta sin dotter på skolan! Så vi gick till Hemtex så jag fick köpa mig lite nya grejer till köket för mitt presentkort dom jag fick när jag fyllde år för 6 månader sen! Efter det blev det att jobba ett kvällspass och det har vart en bra dag men lite segt för har vart ganska lugnt! Så i morgon hoppas jag att det blir lite mer fart på det! Men har fått skrattat en massa och haft så trevliga kunder så man blir så glad! 

Nu sitter jag i soffan och känner mig så nöjd och glad! Var tvungen att fixa med gardinerna och mitt köksbord direkt när jag kom hem! Kunde inte vänta tills i morgon 😉 

Här kommer en bild på mina prinsessor när dem gick till dagis i morse ❤️ 


Super söta ❤️

Och så måste jag lägga upp bilder på mitt kök som jag har fixat till nu ikväll! Synd bara att jag inte tog före bilder! 

Får se om det blir någon sömn i natt då Alicia har börjat hosta en massa nu! Hon spydde av att hon hosta så mycket, visserligen bra då hon får upp allt slem som sitter fast! Men man blir ju så orolig som mamma när sina barn inte mår bra! 

GODNATT PÅ ER GODINGAR! ❤️
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback