Super nöjd...

Är super nöjd med min nya mobil så det är galet! Hade inte så stora förväntningar men jag kan lova att den är helt underbar! Vilken skillnad från min gamla. Och vilken kamera det är i telefonen! Jätte fina bilder blir det! 

Här kommer lite test bilder som jag har tagit med blixten i ett ganska mörkt rum! 

Så nu har jag sagt hej då till min gamla pärla som ska renoveras vart efter så får sonen ta över den sen 😃
Äntligen...

Nu äntligen är min skönhet hemma och jag är super lycklig! Älskar den verkligen min Iphone 5s guld! 
Har vart i väg och fixat skydds film till framsidan och nya skal så nu har jag det bästa skyddet för att förhindra att jag gör som min 4:a och spräcker hela alltet! Men kan tyvärr inte använda den än för mitt nya sim kort har inte kommit än så hoppas verkligen att det kommer i morgon! Snart kan jag äntligen se när jag skriver 😜❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️


Tack så mycket för vinsten!


Haha tack för vinsten! Gick med i PostkodLotteriet förra månaden och vinner redan! Visserligen inte en stor vinst men än då! Lite roligt är det allt. Får ju en gratis månad iallafall och det tackar vi inte nej till! Men nästa gång hoppas vi på storvinsten! 😉

Mysig ledig måndag med mina älskade barn

Idag har humöret varit på topp och jag känner mig så glad! Och mycket beror på det underbara vår vädret! Men ska inte ropa hej än för vi är fortfarande i februari så snö kan det fortfarande komma, men jag hoppas den håller sig borta nu för nu behöver jag sol och värme! 

Haft en super härlig dag med mina älskade barn och så en snabb fika och promenad med min vän och gudson och lilla söta Wilma som låg och sov så sött i vagnen! 

Idag hade Kevin premiär för i år med cykeln! Och han var super lycklig. Och Emilia med sin sparkcykel! Dem har längtat så mycket efter det här! Alicia fick springa omkring lite och även prova syskonens cyklar 😉 


Hade min älskade barndomsvän här i kväll med! Alltid lika mysigt och roligt när hon kommer! 
Tänker på dig gumman och jag hoppas allt blir bra! Finns här för er gumman! 


❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️

Äntligen dags att börja jobba igen....

Äntligen dags att börja jobba igen efter 1 vecka hemma och vart sjuk! I morgon bitti är det dags och jag längtar så mycket! Många kanske tycker det låter konstigt, men jag trivs på mitt jobb och tycker om mina fina kollegor och självklart våra kunder! Visst det finns vissa dagar som man bara känner är skit men det har vi ju alla! Men när jag kommer till mitt jobb så har jag oftast ett leedente och känner mig glad! Har inte alltid vart så och därför känns det så underbart att känna så nu! Och det är tack vare att vi en sån bra grupp och vi respektera varandra! 
Haha ja det går att säga mycket om sitt jobb men jag trivs bra och ska bli så skönt att komma dit i morgon! Är ju inte hemma och är sjuk för det är kul! 
Älskar dagar som den här..

Haft en helt underbar söndag med mina 2 underbara vänner och alla barnen! 

Barnen har vart så duktiga och gjort jätte goda bullar (vi vuxna var med på ett litet hörn) Slutade med att det blev 120 st bulla! Så nu doftar det så ljuvligt gott i hela lägenheten! 
Nu ligger jag och ena dottern i soffan och tar igen oss lite så vi orkar med kvällen och tvättstugan! Nu är Micke på väg hem med Kina mat så den här dagen kan inte bli bättre en så här! 


TACK ALLA UNDERBARA SOM HAR DELTAGIT TILL DENNA FINA DAG! 

ÄLSKAR ER ❤️❤️

 

Väntar in vänner och deras barn för lite bullbak

Söndag och solen lyser så underbart!
Fick lite sovmorgon i dag av våra älskade barn, Tack så mycket! 
Micke åkte i väg för 1 timme sen för att lämna kevin hos en klasskompis och han skulle åka och hjälpa sin lillebror med hans bil! Så nu ligger jag i soffan och väntar in mina fina vänner och deras barn för lite bullbak här hemma! 

Och söndag är det så då är det tvättstugan som gäller här hemma med som vanligt! 

Trevlig söndag nu mina vänner! Och njut av det underbara väder vi har fått idag! 💞
Mysig lördag!

Äntligen börjar jag känna mig bättre, men har kvar den jobbiga huvudvärken! Men går nu åt rätt håll! 

Idag har vi haft en underbar mysig lördag med vänner och familj. Först åkte vi hem till en vän till oss och umgicks! Och efter det blev det hem till min pappa och hela familjen för att fira att världens bästa lillasyster har fyllt år! Så mysigt att få träffa alla mina fina syskon samtidigt! Inte så ofta vi är samlade alla samtidigt ❤️ÄLSKAR MIN FINA FAMILJ SÅ MYCKET!


❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️Abstinens...

Nu har det gått 1 vecka sen jag tränade sist och nu har jag verkligen abstinens efter mitt efterlängtade gym på Factory Fitness! Jag hoppas det fortsätter åt det här hållet för då kan jag förhoppningsvis börja att träna lite lätt i slutet av nästa vecka! Gör mig frisk NU! 

Men i morgon ska jag ta mig en liten kort promenad och se vad min huvudvärk säger om det! Kanske blir lite bättre att komma ut! 

GODNATT & SOV GOTT 💞


Bästs kompisarna Smulan & Elsa! 
GLAD 🌸

Idag känner jag mig glad och det är för min älskade vän är glad eller jag hör att hon är glad och det gör att jag blir glad och för hennes skull! Jag blir så påverkad av hur min omgivning mår och mår inte dem bra så mår inte jag heller bra! Så jag är så glad för min väns skull och jag hoppas du vet att jag finns för dig! Jag har funnit en vän för livet och jag kan inte beskriva hur glad jag är för att vi fann varandra! 💞

All lycka till dig hjärtat! 
(Du vet vem du är) 
Torsdag!

Snart dags att gå och länna mina tjejer på dagis, idag skulle dem gå och mata änderna! Så kul att dem hittar på lite roliga saker för barnen! Igår grillade dem korv på baksidan med barnen och det hade uppskattas av alla barnen! Är verkligen glad för att jag bytte dagis för det är verkligen det bästa och jag trivs där och känner mig trygg att lämna barnen där. 

Idag är jag feberfri men fortfarande denna tryckande huvudvärken och trycket över bihålorna! Men hoppas det är på bättringsvägen nu! För jag är trött på att bara ligga hemma! Har gått till affären och tillbaka några gånger dem här dagarna och det har kännts som ett maratonlopp! Men måste försöka att komma ut lite för dem säger ju att friska luften kan hjälpa en att bli bättre, men får inte anstränga mig! Så är jag feberfri i morgon med ska jag försöka gå en liten sväng och se hur man klarar av det! Måste ju börja någonstans! 

Idag blir det att lämna barnen och gå till affären sen blir det hem och vila hela dagen! 

Kram på er alla och hoppas ni håller er friska och att ni får en trevlig torsdag! ❤️

❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️


Onsdag!

Ligger hemma i soffan och är fortfarande sjuk! Börjar bli riktigt trött på den här skiten och vill bli frisk NU! 

Fick ett samtal från min älskade mor så blev 1 timmes prat och det gjorde mig lite gladare! Vi har alltid så mycket att prata om och alltid när vi ska lägga på så kommer vi på något nytt att prata om! 😊 Jag saknar henne verkligen och jag vet att hon saknar oss med och längtar "hem" ibland! Men jag vet att hon finns för oss och bryr sig om oss! pratar så ofta vi kan och har tid! 

Har planer på att åka upp någon helg till Örebro bara jag och Micke och ta in på hotellet som mamma jobbar på och bara umgås och även umgås med mamma och Peter och gå ut på kvällen och äta och dricka lite gott! Ska bara få till med barnvakt och att en annan är ledig med 💕

Nu ska jag lägga mig en stund till och vila innan barnen och Micke kommer hem! 

Ta hand om er där ute! 
❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️Vänskap..


Att ha riktiga vänner som man kan lita på i vått och tort är underbart! Men det handlar inte om att ha många vänner, utan jag har heller få vänner som jag vet älskar mig och finns vid min sid vad som än händer och tycker om mig för den jag är som jag kan lita på, än att ha många ytliga vänner! Man kan ha många kompisar men när vi kommer till äkta vänskap så är dem få men så underbara! Jag är så lycklig lottad att jag har mina vänner som verkligen visar att jag är en av dem! Man är som en familj, man ställer upp för varandra till 100%! Men även säger till en när man själv inte tänker klart och när man gör något dumt! Som leder en tillbaka på rätt väg när man har gått vilse och inte hittar tillbaka! 

Det finns så mycket att skriva om just vänskap men det är lite av vad jag känner och jag har dem bästa i mitt liv och jag vet att ni vet vilka ni är som ska ta åt er! 

JAG ÄLSKAR ER MINA VÄNNER! 

Jag kommer alltid finnas vid eran sida och stötta er och dela er glädje, sorg och kärlek! 

❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️

Saknar...

Jag saknar min mamma något enormt! Önska att hon bodde lite närmre oss och vi kunde träffad oftare! Och mina barn saknar att ha sin mormor omkring sig! 

ÄLSKAR DIG MAMMA! ❤️
Lycklig lottad 💕

Jag är så lyckligt lottad ha en sån underbar familj som alltid finns där vid ens sida! Jag älskar er så OVERHÖRT mycket! Och självklart alla mina vänner som finns där dag dom natt!❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️
Duktig dotter..

Nu ligger man ner stoppad i soffa och myser och känner mig svag! Mycket gnäll, jag vet. Men snart hoppas vi det vänder! 
Vårdcentralen gick bra och jag har en sån duktig liten dotter! Dem tog stick i fingre och halsprov! Hon sa inte ett ord när dem stack henne, till och med jag biter ihop när dem sticker så hon var mycket duktigare en sin mamma 😉 men när dem skulle ta halsprovet så var det inte lika kul och hon vart ledsen! Så när vi väl kom in till läkaren så vägrade hon titta på honom och bara skrek! Men alla prover på henne såg jätte bra ut! Så det är jätte skönt! Kan vara så att det är lite tänder som spökar med. 

Jag fick domen bihåleinflammation och så en infektion i kroppen! Så nu har man hämtat ut lite recept grejer och så order från läkaren att vila och ta det lugnt! Så nu hoppas vi på att det här hjälper och att man blir frisk snart! Vill inte vara hemma och vara sjuk. Vill kunna leka och busa med mina barn och kunna jobba och träffa mina fina kollegor som jag tycker om! 💕

Hoppas ni mina vänner mår bra och håller er friska!  💕
VC nästa...

Då har man pratat med dem på VC och båda jag och min dotter fick en tid idag kl 13! För att ta lite prover och kolla! Alicia är ju inne på sin andra vecka med feber nu och det känns inte så bra! Och jag har sån huvudvärk och ont i nacken med lite lätt feber! Så nu ska vi iallafall få bli undersökta! 
Vill att min lilla dotter ska vara frisk nu och vara så glad som hon brukar vara! Nu tycker hon det mesta bara är tråkigt! Lider verkligen med henne! 💕
Lite lyx är man värd när man är sjuk...

Eftersom vi har sjukstuga här hemma och inte kan göra så mycket så tyckte jag att vi var värda att unna oss lite gott i går till melodifestivalen så det blev Taco och till efterrätt blev det Pannacotta med mosade jordgubbar! Mumsig var det..
Så när man är sjuk så är man värd lite gott i mitt tycke 😉
Och barnen tyckte det var så gott och kul med lite efterrätt eftersom det är sällan vi gör det! 
Nu längtar jag tillbaka till jobbet och så saknar jag min vän som jag inte har kunnat träffa eftersom jag ligger hemma och är sjuk! Och självklart träningen, hade ju hoppats på att träna i morgon men det dröjer nog 1 vecka innan jag kan träna eftersom jag fortfarande har feber! Men snart så blir det att åka till mitt efterlängtade gym 💪Nu är det dags att krypa ner och försöka sova några timmar! 

Hoppas alla ni där ute har haft en underbar helg och att ni håller er friska! 
Älskar...

Min fina familj ❤️Önskar jag kan bli frisk snart och slippa denna feber och fruktansvärda huvudvärken så jag kan orka att busa med mina älsklingar ❤️ 

Alicia har fortfarande feber så i morgon blir det att ringa VC igen! Nu har hon snart haft feber i 2 veckor upp och ner! Och jag ska höra om min huvudvärk som har hängt i sen i fredags! Feber vet jag att man kan ha 5-7 dagar med ett virus men den här huvudvärken är inget kul :( så nu håller vi tummarna för att min prinsessa och jag kan bli friska snart! 

❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️Stora tjejen!

Liten börjar bli stor! Idag skippade vi vagnen till dagis och Alicia gick hela vägen själv! Har inte så jätte långt men för Alicia är det långt med hennes små ben! Blir så stolt men ändå så rädd, vad tiden går fort med dem små liven! Alicia alltid lika glad 💕 


Sjukstuga!

Jo här hemma har vi sjukstuga. Alicia har vart hemma med feber i 9 dagar! Och nu när hon äntligen har blivit bättre så är det min tur! Börja redan i går att näsan började rinna och idag när jag vaknade så var jag genom förkyld, hosta och huvudvärk! Hade även lite förhöjd temp med.. Men ska ta och vila lite här nu så man orkar med mötet i eftermiddag på jobbet! Är ju bara en timme så bara att stå ut så får jag hoppas det blir bättre till i morgon eftersom det är min jobbar helg! Avskyr att vara hemma och vara sjuk :( 

Får önska alla er en underbar Alla hjärtans dag iallafall och att ni för en mysig dag tillsammans med dem ni tycker om ❤️❤️


En bild på mina prinsessor som hjälpte sin mamma i tvättstugan igår ❤️
Vilken resa...

Idag är en sån dag som jag klappar mig själv på axeln och inser vilken fantastisk resa jag gjorde förra året! Lyckades att gå ner 22kg förra året och totalt har jag gått ner 32 kg sen jag vägde som mest, men har en lång väg kvar men jag vet nu att jag kan och att jag kommer att lyckas! Men av den här resan har jag lärt mig att siffrorna inte betyder så mycket utan hur jag känner mig och hur jag trivs med mig själv! Och jag vet att jag har kommit en bit på vägen! Är mer självsäker på mig själv och börjas trivas lite mer! Den här resan har givit mig så himla mycket! Men vad hade jag gjort om jag inte hade haft alla omkring mig som stöttat och peppat mig i vått och tort! Älskar er för att ni är ni och att ni står ut med mig när jag har mina svackor! 💕


Bilderna är lite dåligt och svårt att få en rättvis bild! Men tittar man på den översta bilden så ser man vilken skillnad! Är ett par gamla jobbar byxor som satt tajt om magen för några år sen! Och JA jag är riktigt stolt! 
Så nu fortsätter jag min resa 2014! 💪

JAG GER ALDRIG UPP! 
Bebis mys ❤️

Idag har vi mys med sötaste Wilma och min finaste Gudson och deras mamma! En super mysig lördag som inte hade kunnat bli mycket bättre 💕 

I morse gick jag upp tidigt och tog mig till gymmet! Bästa starten på morgonen! Jag känner mig så HEL när jag får gå dit och jag mår så himla bra! Utan träningen så är jag inte mig själv! Helt otroligt vad lite träning kan göra! 
Idag fick jag med mig min ena dotter till gymmet och det uppskattades!Nu får ni ha en underbar fortsatt trevlig helg, för det ska jag ha 💕 


Onsdag och träning!

Idag är det onsdag och jag har en ledig dag! Så underbart skönt, hade tänkt att jag skulle göra så mycket hemma men är lite förslappad! men ikväll blir det gymmet och jag är taggad som vanligt! Hade jag tiden så skulle jag vara på gymmet varje dag men tyvärr har jag inte det, lägger min tid som jag har på mina barn! Men 2 dagar i veckan är det jag hinner med och det få duga så länge! Är ju bättre än ingen gång. 😊💪 

Har även haft fin besök av kompisen och hennes dotter! Blev en snabb kaffe! Men tyvärr inget bebis mys då den lilla fina tjejen låg och sov ❤️Nu är det snart dags att hämta sonen på skolan och ladda upp för ett gym pass! 

Trevlig onsdag på er mina vänner 💕


Älskar er och eran storebror av hela mitt hjärta! Ni är det finaste jag har och jag gör allt för er! ❤️