Nervös!

Borde nog gå och sova snart, men är lite nervös för morgon dagen! Är ju min första jobbar dag på nästan 2 år! Kommer säkert gå bra men är så mycket nytt som jag inte kan! Och just nu står det still med alla PLU nummer. Men dem kommer väll om några dagar ;) Men ska bli spännande och kul att gå komma tillbaka till "vardagen" igen! 
Så önska mig Lycka till ❤ 

För övrigt har dagen varit bra! Träningen gick jätte bra och känns så skönt att vara igång igen på riktigt! Älskar verkligen det här med träning! Är som semester för mig att komma dit och inte behöva tänka på något speciellt utan bara fokusera på träningen! 
Sen har jag haft en underbar dag tillsammans med mina 3 älskade barn! Det är verkligen livet, vad vore jag utan er mina godingar!?!?! ❤

Nu blir det sängen för ska upp tidigt i morgon och cykla till jobbet! 

God natt!


Träning!

Väntar på att gymmet ska öppna så jag kan åka och träna. Känns som en evighet på söndagar när dem öppnar kl. 11.00! Skulle vilja att dem öppna vid 9 som på lördagar! 
Idag är det ben, mage och kondition som står på listan! 

Ha en trevlig och skön söndag mina vänner ❤

Ärlighet!


Jag kan bara inte förstå varför inte man kan vara ärlig och framför allt om man är "vänner"!?!?!? Man kommer längst på att vara ärlig och säga sanningen! Jag orkar verkligen inte med det här med! Jag är för god hjärtat och vill så gärna tror på det som sägs, men när det kommer fram att det var lögn då blir jag sårad och väldigt besviken! 


2 veckor klara.

Så nu har det gått 2 veckor och Alicia är klar med sin inskolning på dagis! Hjälp vart tog tiden i vägen?? Men det har gått jätte bra och hon har vart så duktig min lilla tjej och inte vart ledsen nån gång! Hon verkligen trivs och känner sig hemma där och det känns så skönt för mig nu när jag börjar att jobba på måndag! Känner mig trygg att lämna henne till dem! Men har jätte seprationsångest ifrån henne så det gör ont i hjärtat! Är inte van att hon är i från mig! Men jag vet att det kommer bli bra bara vi alla kommer in i alla rutiner och så!
En trött Alicia efter dagis ❤
Förlåt...

Förlåt för dålig uppdatering nu i sommar men har haft fullt upp och njutit av min sista sommar hemma innan mamma ledigheten tar slut! Och vi har haft en helt underbar sommar ❤ 


❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤