Alicia

Herregud säger jag bara, så fort det går nu i utvecklingen med Alicia! Jag hinner inte riktigt med! Nu reser hon sig upp mot allt och har börjat gå runt bordet, så nu är verkligen lugnet över för våran del ;) Men är så underbart att se hennes framsteg och följa det! Så har hon ju nu ett tag sagt mamma och pappa men nu har även kommit mer ord som kissen, lampa, hej och va :) och hon älskar att försöka att härma oss!
Jag kan verkligen säga att jag njuter till 110 % och tar vara på all tid vi har! Men det går fort och om lite mindre än 3 månader så fyller hon 1 år! Vart tog det här året vägen?!?!

Älskar dig min underbara dotter av hela mitt hjärta!


Ny vecka med nya möjligheter

 
Då var det måndag igen. Hjälp vad veckorna går fort. Hinner verkligen inte med, är ju snart inne i Juni månad och det är sommar. Men skönt att värmen har börjat komma och man får lite färg på sig så man kan bli lite piggare och inte känna sig så blek. Är ju verkligen UNDERBART!
 
Idag är det dags för mig att åka till gymmet ikväll och kötta lite ;) Längtar som bara den! Har ju inte vart sen i torsdag eftersom jag blev sjuk i fredags. Men nu är jag i topp form igen så nu kör vi så det ryker, Wiiii! Och Kevin är jätte lycklig som ska få följa med!
 
Jaha då är det en kort vecka igen och barnen är lediga torsdag-måndag eftersom det är röda dagar och studiedag. Men ska bli skönt. Förhoppningsvis ska vi ner till Sommarstugan och försöka fixa med det sista ute inför att sommaren ska komma! Älskar verkligen att värmen börja komma så man kan åka ner och bara få vara på landet! Snälla sommaren kom nu.....
 
Nu är det dags att fixa till lite lunch till mig och tjejerna men ha en underbar Måndag så hörs vi snart igen ♥
 
 
 

HELGEN

 
Som vanligt går helgen så fort och är redan över. Men känns som man har hunnit med en massa ändå! I fredags blev man sjuk och fick hög feber och helt matt!
På lördagen var man helt förstörd på morgonen men på eftermiddagen kände man sig bättre och orkade komma ut. Så då på kvällen åkte jag, Micke och döttrarna på bilträff som var här i Norrköping! En mycket trevlig kväll!
Sen på Söndagen vaknade jag och Alicia tidigt med sån energi så då gick vi ut på en promenad runt strömmen på 6 km.. Kände mig riktigt duktig då :) Och efter det vid två tiden åkte vi upp till Örebro till mamma och Peter för att hämta hem Kevin. Han åkte till sin mormor i fredags och har vart där hela helgen och myst. Han har haft en jättebra helg och var så lycklig när vi kom och hämta honom. Desutom hade ju hans mormor och Peter lärt Kevin och cykla på sin nya stora cykel som han fick av oss när han fyllde år, så nu går det unda för honom. Är verkligen en stolt mamma!
Så i det stora hela så har det vart en jättebra helg!
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Att man aldrig slutas bli förvånad....

Tänk att man aldrig slutas bli förvånad över vissa människor! Jag fattar inte hur vissa tänker! Eller rättare sagt dem tänker inte alls utan bara gör saker.. Blir så förbannad och när barnen kommer i kläm hur tänker man då?!?!? Ta ansvar över det man har satt till värden och tänk på att gör det bästa för barnen. Man kan inte vara ego och tänka på sig själv, det kan man göra när barnen är vuxna!
 
Jag kommer ALLTID göra det som är bäst för mina barn och dem kommer ALLTID komma i första hand, för allt här i världen. Dem är mitt kött och blod och jag älskar dem över allt annat! ♥