Julafton!

Bilder från Julafton!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 


 
 
 
 
 

Underbar dag!

Idag har jag och döttrarna haft en helt underbar dag! Först en massa mys här hemma på morgonen och sen gick vi hem till min bror och hans underbara tjej Bella! Massa bus och mys! Är så glad att jag har dem i mitt liv ❤️
Efter det gick vi och handlade och sen hem myste en massa mera och lagade mat! Så det har varit en riktigt mys dag med mina tjejer, bara sonen som fattades! Men han är nu på väg hem! 

Nu är barnen badade och dem har kollat på lite film och nu ligger dem och sover så sött! 

ÄLSKAR ER AV HELA MITT HJÄRTA MINA ÄLSKADE BARN ❤️


Lite bilder från våran mys söndag 💕Kärlek till er 💕

All kärlek till er mina nära och kära som jag har omkring mig! Ni betyder så mycket för mig och jag är så glad att få ha er i mitt liv! Att veta att ni alltid finns där för mig och att ni alltid ställer upp! Är så tacksam för allt ni gör för mig! Hade det inte vart för er så vet jag inte vart jag hade stått i dag! 

ÄLSKAR ER SÅ OVERHÖRT MYCKET!


Grattis!

Stort Grattis Hampus på din 3 års dag!
Gudmor älskar dig ❤️


Idag har jag och barnen vart och firat min Gudson som fyller 3 år idag! Vad fort tiden går, man hänger inte med!

Nu ska jag och min dotter krypa ner i soffan och mysa en massa innan hon ska gå och lägga sig! TREVLIG LÖRDAGS KVÄLL MINA VÄNNER! 
God Jul!

Önskar er alla en riktigt god Jul!
Så tomt...

Så tomt och konstigt det känns när inte dem stora barnen är hemma! Dem åkte till sin farmor i går och kommer hem i morgon! Saknar dem massor. Men har jobbat hela helgen så hade ju inte sätt dem så mycket ändå, men känns ändå konstigt! Kommer aldrig vänja mig vid att dem är borta ibland! Men jag vet att dem har det bra och att dem behöver komma iväg lite ibland, är ju inte allt för ofta! Men ska bli skönt att få krama om dem i morgon kväll när jag kommer hem från jobbet! 

I morgon jobbar jag min sista dag sen tar jag 2 dagar julledigt och ska njutas ordentligt! Och ska äntligen få se hur min mamma och hennes man bor. 

Längtar massor nu till Tisdag!Klar med alla julklappar nu och det känns skönt! Då kan man släppa allt det och bara njuta av att Julen
är här ❤️Trött..

Snart blir det sängen för min del, så trött så ögonen går i kors! Har vart trött och seg hela dagen och inte alls på topp! Så i morgon hoppas jag på en mycket bättre dag! GODNATT MINA FINA VÄNNER ❤️


Skolavslutning!

Nu i kväll har vi varit på Kevins skolavslutning i kyrkan! Super mysigt och så duktiga barn! Så nu har Kevin jullov i 2,5 vecka och jag tror han tycker det ska bli ganska så skönt! Mitt livs kärlek!

När allt är jobbigt och man mår som värst så får mina älskade barn mig att må bra igen! Ni är mitt allt och jag älskar er av hela mitt hjärta! Ni är mitt livs KÄRLEK och jag kommer alltid att jag göra det som är Bäst för er! ❤️
Bilder från Lucia!

Här kommer lite bilder från barnen var på lucia på dagis! Dem var så fina mina små döttrar ❤️


Bästa vänner!

Vill bara säga det att jag har dem bästa och finaste vänner man kan ha! Älskar er så mycket och så glad att jag får ha er i mitt liv! Jag kommer alltid finnas för er så som ni finns för mig! ❤️
Vad hade jag gjort utan er?!?! 
Måndag och ledig..

Idag har jag vart ledig och umgåtts med mina älskade barn! Har vart en toppen dag! Har myst massa med barnen och lekt en massa! Tror dem saknat mig en massa då jag jobba lite kväll förra veckan! Så skönt att få ta igen lite tid den här veckan. 


Sen efter jag hade hämtat Kevin på skolan så fick vi fin besök av Malin och barnen ❤️ Alltid lika trevligt! Och självklart blev det bebis mys med!
När Micke hade slutat jobbet så blev det att åka och kolla på jacka till mig, börjar bli lite kallt med min väst! Och jag hitta en super skön jacka och snygg med! Och lite stolt över att jag kunde köpa en i storlek 40! Det är över 9 år sen jag hade den storleken! 😊


Nu blir det snart sängen för i morgon är det ett morgon pass på jobbet och efter det blir det gymmet efter 3 veckors frånvaro.. Ska bli underbart att komma tillbaka och nu hoppas jag att vi håller oss friska så jag kan få lite rutin på träningen igen!