Beslutångest!

Någon som har testat och kört med shake från Naturdiet. Har sånt beslutångest om jag ska köra enbart på dem i 3 veckor eller om man ska byta ut två mål om dagen med dem! Många som sagt till mig att inte köra enbart på dem för att det kan vara lätt att gå upp mycket i vikt efter.. Åhh vad jobbigt det här är när man själv inte vet vad som är bäst! Hoppas på lite tips från er :)


TREVLIG HELG!

Nu är helgen över och vi har haft en mycket trevlig helg på landet och fixat en massa vid sommarstugan! I går var vi och storstädade invändigt och i dag har vi fixat en massa ute men finns mycket kvar att göra ute! Men nu är det bara en bäddsoffa som fattas så kan man börja och vara där på helgerna! Helt underbart, och nu inväntar vi sommaren!
Barnen har haft det jätte kul och har nog allt saknat sommar stugan!

Var helt slut efter en heldag med fix i trädgården idag, men fixade ändå ett riktigt bra pass på gymmet! Mycket nöjd 😊

Nu fortsätta se på filmen!

Sov gott mina vänner ♥


TRÖTT

Idag har det vart en halv jobbig dag! Har haft huvudvärk hela dagen och vart så trött! Vet inte riktigt vad det är med mig just nu men har vart så trött i 2 veckor ungefär och vet inte varför!?!?! Jobbigt är det iallafall! Sover när Alicia sover på dagarna och det har jag aldrig gjort förut! Hoppas det blir bättre snart!

Idag har man inte gjort så mycket, men tog en liten promenad i morse efter jag lämnade barnen på dagis/skola! Men kände att jag inte är helt hundra! Bara hoppas att det går över till torsdag då det är dags för gymmet!
Sen var jag och barnen i parken och lekte lite innan regnet kom! Alicia hade jätte kul när hon gunga! :) Är skönt nu när hon kan vara med lite mera och leka ute med sina syskon!

Nu ligger jag nerbäddad i soffan och snart blir det sängen!
Fortsatt trevlig kväll mina vänner! ♥LÄNGTAR

Idag är det måndag och det är efterlängtat! Måndagar är ju en fast dag som jag har att åka till gymmet. Ska bli så skönt att få komma dit och få svettas och känna sig helt slut! Har nu börjat lite mer på bandet även att jag i början avskydde det ;) Jag har alltid hatat det här med att spring och i skolan hoppade man över dem sakerna som handla om att springa långt, har aldrig vart min grej. Men nu börjar jag tycka det är ganska skönt fast jag orkar inte så länge utan kör nu ca 2-3 min och springer och så går jag i snabbt tempo i några minuter och sen springer jag. Men jag märker ju att jag orkar mera för varje gång och det är så härligt.
Men jag kämpar på och jag älskar det fortfarande, var lite rädd i början att man skulle tröttna och allt så men inte då. I morgon har man vart i gång i 14 veckor med träningen och det är helt underbart. ♥
 
TACK TILL ER ALLA SOM STÖTTAR MIG & ALLA FINA ORD JAG FÅR ♥
 
 
 
 

Underbar dag!


I dag har jag haft en underbara dag med min 3 små godingar. Var ute på förmiddagen i solen och barnen lekte en massa! Var riktigt skönt och nu känner man att våren är här. Sen blev det att storstäda hemmet Och efter det lagade jag och barnen taco och bara hade det super mysigt ♥ 
Slutade dagen med att klippa Kevin för han var riktigt långhårig. Så nu ligger jag i soffan och bara myser framför tv! 
 
 
 
 
 
Igår var vi ute med ett gäng kompisar och spelade Bowling och åt god mat! Var jätte trevlig fast man kom sist på bowlingen, men vad gör det ;) sen drog vi vidare ut och dansade en massa! Så skönt att få komma ut och få vara bara mig själv! Missuppfatta mig inte, jag älskar mitt liv och att vara mamma till mina älsklingar men var skönt att få göra något helt annat och tänka på sig själv! Är ju inte nått som händer så ofta!
Ett stort tack till min fina vän som ställde upp och hade alla barnen ♥♥
 

Kärlek

Min kärlek till er barn är obeskrivlig ♥

Ett kort på mina stora barn på vägen hem från skolan idag :)

 


Frukost!

Min frukost!
Så underbart gott med jordgubbssmoothie. Har gjort på hallon och blåbär förut men inte på jordgubbar, men den här är min favorit!

 


Fredag!

Godmorgon världen! 
Idag är det fredag och man vaknar på världens bästa humör och självklart så lyser solen så underbart med! Idag har vi inget inbokat förutom att gå och lämna och hämta Kevin på skolan! Så idag får jag mig äntligen min morgonpromenaden som jag älskar, jippi!

Nu dricka lite kaffe och sen bege sig ut!
Kram till er alla ♥


Härlig dag!

Haft en mycket bra dag och vart på så bra humör! Längtar till i morgon då jag ska få ta min morgonpromenaden som inte har blivit på nästan två veckor pga sjukdomar! :)
Snart dags för sängen! Godnatt!


Godmorgon!

 
Då är det en ny dag och vi har startat i gång den för några timmar sen. Alicia leker för fullt undertiden Micke och Kevin gör sig i ordning för att lämna honom på skolan. Idag ska han på utflykt till en bondgård :) så det blir nog en rolig dag för honom, men vädret kunde ju ha vart lite bättre.
 
Själv ska jag tvätta hela dagen. Känns inte så lockande men är ju tyvärr ett måste :/ sen i kväll blir det att mysa tillsammans med min finaste på våran 10 års dag ♥
På lördag blir det att gå ut och fira med lite kompisar. Just nu lutar det åt att det blir att bowla och äta god mat och självklart nått gått att dricka. Inte så ofta jag och M får gå ut och roa oss som två vuxna människor. Så längtar massor nu till lördag :)
 
Trevlig Tordag nu mina vänner!
 
 
 
 

Godnatt

Nu är det dags att försöka att sova! Snart dags att gå upp.

Sov gott ♥


10 år ♥

Idag är det den 18:e April och det är 10 år sen jag och Mikael träffades och blev ett par! Älskar dig min fina! Det har vart blandat med glädje och sorg och har inte vart en dans på rosor, men ändå står vi här tillsammans med 3 underbar barn tillsammans! Även om vissa dagar är tuffa så kämpar vi tillsammans och det är det som är det viktigaste! Älskar dig min fina! Och många fler år till ska det bli ♥♥♥

 


7 hela år har gått..

Tänk att det redan har gått hela 7 år sen min lilla eller rättare sagt stora prins föddes! Älskar dig nu och för evig ♥

10:e april fyllde Kevin 7 år ♥

 


Äntligen kommit en bit på väg..

Äntligen kommit en bit på väg på min vikt resa! Kämpar som bara den nu med att gå ner i vikt eller framför allt få den kropp som jag trivs med! Tack till er alla som stöttar mig i det här, utan er hade det här inte gått ♥

Har nu vart i gång med träningen i 12 veckor och förbättrat min kost! Jag älskar det nya livet och kan inte förstå att jag har väntat så länge på att göra något åt min övervikt! Men det viktiga är att jag har tagit tag i det nu! :)

MIN VIKT RESA!! Första kortet är taget för 2,5 år sen och det andra för 8 månader sen det tredje för 8 veckor sen och det sista tog jag för 1 vecka sedan! Kommer ALDRIG hamna där igen! Mitt nya liv med bra kost och träning och jag älskar det <3

Vill tillägga att jag har en lång väg kvar innan jag är i mål men en liten bit på väg är jag iallafall :)