Landet...

 
Hej på er!
Idag har vi haft en bra dag och jag har kännt mig väldigt pigg.. Gör mycket att man är ute och går på morgonen. Börja dagen att lämna Kevin på skolan och sen följde jag Emilia & Alicia med Emma till stan för hon skulle lämna in sin telefon och så tog vi en vända med så handla lite kläder till barnen och mig =) Och självklart blev det en promenad till stan, men bussen hem.
 
Nu sitter jag att väntar på att Micke ska komma hem och då drar vi ner till landet.. Så i natt ska vi sova hos Tompa och i morgon blir det att åka och kolla till stugan och fixa lite inför vintern nu. Och så blir det en sväng till svärfar med.. Så det ska bli helt underbart skönt att få komma från Norrköping några dagar.
 
Trevlig helg nu mina vänner ♥
 
 
 
 
 
 

Sov dags...

Nu är klockan mycket och det är nog dags att krypa ner i sängen för i morgon ringer klockan 06.00 och då behöver man ju vara lite pigg för att orka med morgon promenaden för att lämna Kevin & Emilia på Skola/dagis. Barnen sover för länge sen, bara se hur länga Alicia sover.. Hon har ju vart duktig dem senaste nätterna och sovit hela natten. Somnar vid 21.00 och vaknar mellan 06.00 & 07.00 och det tycker jag är duktigt <3
 
GODNATT MINA FINA VÄNNER ♥
 

Bröllop/Idrefjäll

Här kommer lite bilder från våran underbara helg i Idre då min älskade mamma och hennes man Peter gifte sig i Idres fjällkyrka!! STORT GRATTIS TILL ER ♥
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Bröllop


Hej!!
Nu har det vart dålig uppdatering här man har vart så mycket sen Alicia föddes och dagarna går i ett i hela tiden! Men nästa vecka kommer det att lugna ner sig lite och inte så mycket inbokat i kalandern..
Jaha på Torsdag morgon åker vi upp till Idre för att stanna där till lördag så blir en mini semester för oss. Ska nämligen på bröllop där då min älskade mamma & Peter ska gifta sig ♥
Ska bli mysigt och Emilia och Kevin ska vara brudnäbbar så dem är förväntansfulla och längtar massar till dem ska få ha på sig sina fina kläder som deras mormor har fixat!!
 
Idag fick Kevin vara hemma från skolan med för han är fortfarande hängig och lite ont i örat men jag hoppas på att han kan gå i morgon och för Emilia är det dagis som gäller. Går jätte bra för Kevin i skolan och han trivs jätte bra och dem har kommit in i den nya gruppen och fått lite nya kompisar..
Emilia trivs med på sitt nya dagis och vill aldrig gå hem när man ska hämta henne :) Och det är ju posetivt.. Hon har blivit en i gruppen nu och barnen tycker om henne!!
 
Idag blir Alicia 6 veckor gammal.. Gud vad tiden går fort, önska att man kunde stoppa tiden lite. Hinner inte med riktigt, känns som det var i går vi kom hem från BB..
Var på BVC i dag och min lilla prinsessa och hon går upp i vikt så bra.. Nu väger hon 4730g och är 56cm lång. Nu börjar hon vara med mera och fäster blicken och har börjat le när man pratar med henne och det är ju super mysigt när man får lite tillbaka när man pratar med henne.. Och hon älskar verkligen när man sjunger för henne!
 
Nu är det dags för sängen så man orkar upp vid kvar över sex.
GODNATT!
 
 
Kommer lite kort på mina älsklingar ♥