Helt underbart...


Länge sen!!

Hej på er alla mina vänner!

Nu var det länge sen jag skrev något här men är fullt upp och sen har jag ju inte mått bra och gör fortfarande inte, men jag kämpar på! Det här med mina kräkningar och illamåendet är väldigt jobbigt på många olika sätt. Men nu är det bara 3 månader kvar till beräknad förlossning så det känns skönt att det börjar närma sig med storm steg! Längtan efter våran lilla skatt är stor!

I måndags var vi hos barnmorskan för första gången sen inskrivningen som var i v.9 och i morgon går man in i v.27 så lite har ju hänt sen dess. Allt såg jätte bra ut förutom att mina järnvärden inte var så bra. Så nu blir det attt äta sånt som har mycket järn i sig och försöka att få upp det lite. Sen fick vi ju höra hjärtljudena för första gången, men var inte så lätt att höra dem för h*n var riktigt vild och bara sparkade och vände sig om, så det är en liten vilding ;) Men hjärtljudet låg på 148 så det var jättebra! Och jag kan lova att Emilia tyckte det var mycket spännande att för höra det.. Hon längtar nu massor till hon ska få bli storasyster. Hon är så söt min prinsessa och alla hon möter så berättar hon att "min mamma har en bebis i magen" :) även dem hon inte känner ;) Så hon kommer att bli världens bästa Stora syter!

I dag fick jag äntligen tag på min läkare efter 1,5 veckas försök så nu har min sjukskrivning blivit förlängt fram tills vi ska ha! Så nu bara se vad försäkringskassan säger om det.. Har ju tagit 5 veckor i taget hela tiden, men hon räknar inte med att jag ska bli bättre eftersom det nu har pågått hela graviditeten så hon tyckte det var lika bra att köra dem här 3 månader med och att jag ska slippa ringa och styra hela tiden så det känns skönt att veta!! Så bara att vila sig tills den lille kommer nu!!

Idag ska vi ner till landet (Ringarum) och måla folkracebilen! Passa på medans det är bra väder. Men denna gång gör vi det lite enklare för oss och målar den svart! Bilen jag målade innan skulle bli signal röd färg för det är vad vi vill ha men den blev ful orange istället och jag störr mig varje gång jag ser den! Så idag blir det svart färg på den nya.

Nu blir det att styra lite här hemma innan det är dags för att dra iväg!Bebis magen i v.22Obeskrivlig Kärlek <3Mattes små älsklingar!