Molly Sanden ♥Underbar låt med mycket känslor <3


Dessa sjukdomar ....

Hej på er!!

Här har vi haft en jobbig och tråkig helg med magsjuka. Kevin åkte på det i fredags natt mot lördag och spydde två gånger på dagen med på lördagen! Sen har han inte spytt något mera men har haft jätte hög feber och jätte dålig!! Han har bara legat och kollat på film och sovit.. Har inte alls känt ingen honom. Kevin blir nämnligen typ aldrig sjuk utan brukar vara Emilia som får allt, men inte denna gång!! Men idag är han mycket bättre och orkar bråka med syrran och det är ju ett gått tecken =)

Så denna helg har man inte gjort så mycket mera än att bara vara hemma och slappat och försökt tagit hand om sig själv med som det går upp och ner för hela tiden =/ Har nu tappat hoppet om att det kommer att ge med sig så jag får nog stå ut med detta 20 veckor till men som sagt nu är det bara halva tiden kvar så bara att kämpa sig igenom det här med illamånendet!!

Jo jag var ju duktig i går och fick för mig att baka bullar med och det är ju så kul när man väl kommer i gång med det!! Älskar att baka =) Och dem vart lyckade denna gång med!!MUMSIGT =))


Nu ska jag ta tag i alla måsten saker!! Så trevlig måndag mina vänner! ♥