Länge sen....

Hej på er! Här har det vart mycket dålig uppdatering men har vart så mycket som har hänt så har inte haft tid eller någon ork till att skriva. Men tänkte passa på nu när man har lite tid över!

Jo som dem flesta vet så ska vi ju få tillökning i familjen då jag är gravid =) Och den lille är beräknad till den 3e augusti men ska på ultraljud den 30e januari så då får vi se om dem flyttar på datumet! Men har ju knappt hunnit med att glädjas så mycket eftersom det har vart mycket farande till sjukhuset då jag inte har mått bra och så..
Började först med att jag mådde mycket illa men det har jag gjort med kevin & Emilia med så inget konstigt men sen börja jag spy konstant i nästan 1 veckas tid och fick inte behålla något, inte äns vätska. Så då blev jag inlagd med dropp för var uttorkad då jag slutade att kissa =( Men att få ligga med dropp i 1 dygn blev mycket bättre och nu så äter jag starkare medeciner för mitt kraftiga illamående och det hjälper ganska bra så nu börjar allt lugna ner sig lite.. Men mitt i allt detta så vaknade jag en natt av att det var massa blod i sängen och då jag reser mig för att gå på toaletten så bara rinner det blod! Det var det värsta jag har varit med om, helt sjukt mycket blod och konstiga klumpar =( Och jag måste säga att både jag och micke var intsällda på att jag höll på att få ett missfall. Men efter att mina underbara vän tog våra barn och fick åka upp till akuten så visade sig att bebisen mådde bra och rörde sig så fint med ett hjärta som tickade på =) Det var en riktigt lättnad att få se det!! Den lille skrämde verkligen slag på oss.. Men blödningen kunde dem inte svara på vart den kom så det kan jag inte säga så mycket om en att jag tycker att det är sjukt hur man kan blöda så mycket men ingen vet vart det kommer i från. Men huvudsaken är ju att allt är bra med den lille!
Så nu efter att vart sjukskriven nu i 2,5 vecka så är det dags att börja jobba i morgon! Ska bli skönt att få träffa lite folk så nu hoppas jag att det kommer att gå bra!!

Med mina små troll så är det bara bra! Dem växer och utvecklas en massa hela tiden.. Tiden går ju så fort att jag nästa blir lite skrämd, hinner liksom inte med! Att Kevin blir 6 år om ca 3 månader är ju helt galet och snart är det inte lång tid kvar tills han slutar på dagis och ska börja skolan. Kevin är jätte nyfiken och längtar, bara jag som är lite rädd för allt. Men det kommer nog att bli jätte bra! Mina älsklingar börjar att bli stora ♥


Kevin ca 2 veckor gammal ♥


Emilia ca 2 veckor gammal ♥