Älskar alla Melissa Horn låtar


KÄRLEK

  Ultraljudsbilden i v.13 (12+4)  ♥Tröttast!!

Hej

Just nu är jag tröttare än tröttast.. Har svårt att hålla mig vaken och har ingen ork till något längre men det kanske inte är så konstigt! Men jag hoppas verkligen att det här kan vända snart.
Den här veckan då så var jag hos läkaren i måndags och min sjukskrivning vart förlängt till den 23/3 så får vänta ett tag till att börja jobba!! Hoppas att jag hinner jobba lite innan jag ska gå hemma hela sommaren!! Men just nu klarar jag inte jobbet så bara att acceptera det. Men i måndags fick jag ligga fyra timmar med dropp och sen fick jag åka tillbaka i tisdags och få dropp hela dagen! Väldigt jobbigt det här men det är ju för både barnet och min skull såinget händer oss!! Jag hoppas bara på att få slippa ha det så här hela graviditeten. Men nu ska jag vara hemma och bara ta det lugnt och vila mig.. Sen väntar jag på ett provsvar som inte var bra som dem har skickat i väg på analys så vi får se vad det visar med!

Men annars är allt bra och bebisen har nu börjat att röra på sig ordentligt så nu känner jag sparkarna jätte tydligt och det är ju helt underbart! Hade glömt bort vilken underbar känsla det är ♥

Om ca 2 veckor ska vi tillbaka och göra sista ultraljudet och det ska bli så mysigt att få se våran skatt igen.
Emilia & Kevin är jätte nyfikna på allt och dem klappar och kramar magen hela tiden och är glada för att dem ska få ett litet syskon =) Kevin tror det blir en pojke och Emilia tror det blir en flicka, men själv tror jag på pojke. Bara en känsla som jag har!
Men det här med namn är ju inte lätt alls ju! Har två stycken flicknamn som jag har fastnat för men kill namn har vi inget så kom gärna med lite förslag om ni har några bra killnamn som fina och som passar till Kevin & Emilia.

Nu blir det att ta hand om disken och slänga sig på soffan en stund tillsammans med mina små trollungar!

KRAMAR

Landet

Hej! Idag åker vi ner till landet och stannar där hela helgen. Vi behöver komma i från stan lite och bara få vara och speciellt jag för då har jag inga måste saker att göra och kan försöka att koppla av!! Och så kan jag gå ut på ett annat sätt än här i stan, behöver inte vara orolig att någon ska se mig om jag måste kräks eller så!! Så den här helgen kommer jag njuta av!!

Men i kväll blir det först att åka hem till pappa med familj för att fira min underbara lillasyster som fyllde 10 år i måndags! Ska bli mysigt att få träffa alla för nu var det länge sen. Och sen kommer vi att sova hos svärfar då det är lite kallt än för att sova i stugan.

Nu ska jag kliva upp och försöka att göra lite nytta! Trevlig helg på er mina fina vänner <3


Stolt

Har en mycket stolt son som har tappat sin första tand :D


Kärlek

Min eviga kärlek