Ullared

Nu har vi precis vart och lämnat barnen hos min pappa med familj så dem ska sova där i natt för i morgonbitti drar vi ner till Ullared med Teemu och Carro! Typ första gången jag är där som jag kommer i håg.. Var där när jag var mindre med min mamma men knappt så jag minns det så det ska bli spännande :) blir att handla vinter saker till barnen och lite till Emilia som fyller 3 år på fredag och så lite till nya lägenheten med!! Så nu är vi på väg till min fina vän som har flyttat idag och se hur det går för henne sen blir det hem och sova några få timmar!!

Kram på er alla 


Härlig höst bild!

En mycket underbar höst bild på dem bästa <3


Sjukstuga!!

Nu var det väldigt länge sen jag uppdaterade här men har vart fullt upp hela tiden och så just nu så är Emilia sjuk med och det vägrar ge ned sig.. Hon har vart sjuk i 1 vecka nu så snart borde det nog ge med sig.. Läkaren sa att det kan ta upp till 10 dagar.. Men febern tar väldigt mycket på hennes krafter!! Tycker så synd om min Prinsessa  !!

Just nu ligger vi soffan och kollar på barnpogram och bara myser och har det skönt och så brevid mig har jag Hampus med som sover så gott!! Han är med snorig och dan :( !!

Men ska försöka att bli bättre att blogga nu när det är så enkelt och smidigt att göra det i mobilen med blogg appen!!

Ha en fortsatt trevlig tisdag mina vänner!