Äntligen på plats!

Ja nu är vi äntligen på plats i nya lägenheten och i går blev vi även av med den gamla så det känns så underbart skönt!! Jag trivs helt underbart bra och jag bara älskar våran nya lya <3 Det kan inte bli bättre än så här =) Flytten för övrigt gick bra och det gick fort, våran snabbaste flytt vi har gjort. Var någ klara på 2½ timme och det är rekord.

Men tyvärr har barnen blivit sjuka igen med feber och förkylda och hals ont så det är inget vidare, men nu börjar det gå åt rätt håll och det är skönt det.. Så idag har jag vart hemma och vabbat och nu i eftermiddag/kväll har jag tvättstugan! Känns lite konstigt men ändå skönt att tvätta så igen =) Har ju likom haflir det att springt eget i 4 år, men var inte så jobbigt som jag trodde det skulle bli..

För övrigt så mår jag helt underbart bra och allt känns på topp!! Hoppas att det kan hålla sig så här nu ;)

Kramar på er alla vänner ♥


Till minne av världens BÄSTA ♥

Förra månaden den 30 oktober var det 2 år sen våran älskade Lena lämnades oss! Och till minne av det så kommer en låt som Eva-Lena sjöng på begravningen!! Älskar låten ♥

Du finns i våra tankar och du har lämnat ett fint minne av dig!JULMUSIK
LÄNGTAR

Sitter här och lyssnar på underbart härlig julmusik och jag får nästan lite gåshud.. Jag längtar så mycket nu och det ska bli så underbart i år och skönt att få vara hemma hos oss för första gången. Älskar Julafton och den stämningen som är då och se barnen så förväntasfulla <3 Det är något visst med Julen och speciellt om man får tillbringa den med alla dem man älskar!! ♥


  


Hmmm !?!

Skriva just ett långt inlägg under "12 dagar kvar <3" men det kom tydligen inte med så orkar inte skriva om allt!! Men det jag ville skriva var att det är 12 dagar kvar tills vi flyttar och jag längtar massor nu!! Känner att det här kommer bli hur bra som helt!! Bara älskar lägenheten och barnen längtar nu med tills dem ska få egna rum i gen :)

Får ta och göra ett nytt inlägg snart och gör det längre! Finns så mycket att skriva om ;)

Ha nu en bra måndag alla ni underbara!! KRAMAR


.....


12 dagar kvar ❤