Ett mobil inlägg från landet :-)

Det får bli ett mobil inlägg idag eftersom vi är nere på landet vid sommar stugan som vi hyr.. Sov här första natten här i fredags och även i går och vi har sovit jätte bra :-) känns helt underbart med ett landställe <3 just nu sitter jag ute och njuter av solen och av att vara ledig.. Så igår tar vi ett gäng här ute och det var så mysigt och trevligt :-) synd bara att man inte mådde så bra :-( och så ett tack till alla ni underbara som hjälper oss en massa, ni är guld värda <3 nu ska vi snart tända grillen här och grilla lite korv som lunch :-) men vi hörs mina fina vänner och ha en toppen söndag nu :-)

Tisdag 3 maj

Då var det ett tag sen igen som jag uppdatera men har inte haft någon lust eller ork till att blogga, men ska försöka att bättra mig... Blir ju nu när vädret börjar bli varmare och solen har tittat fram då sitter man ju inte inne utan är mycket ute nu och så har jag legat sjuk hela helgen med..

I går då var första dagen jag mådde riktigt bra så då passa vi på och gick hem till Diana Och Leon ♥ Alltid lika trevligt att få träffa dig gumman =) Och sen efter det får vi ner till Ringarum och fick lite grillat och micke rensade i förrådet hos svärfar och sen blev det en brasa av allt sjit han hittade... Och sen blev det hem men stannade på vägen hem i söderköping och handlade lite mat med!!

Idag är jag hemma för dagis har planeringsdag och då är hela dagiset stängt så det har blivit lite städning nu på morgonen och i kväll måste dt bli en lång promenad för nu har det vart lite dåligt med det.. 
 
Och i morgon blir det igång att jobba igen och det ska bli riktigt skönt måste jag säga. Tycker faktiskt om mitt jobb jätte mycket med det jag gör men jag önskade att jag kunde bli bra i mina fötter och värken i kroppen för det skulle underlätta för mitt jobb när jag står i förbutiken för just nu klarar inte mina fötter det. Men det blir väl bra vart efter får jag hoppas. Men hur som hälst så blir det upp tidigt at jobba i morgon och sen efter det ska jag vara barnvakt åt gullungen Leon för Diana har fått jobb nu så hon ska börja prov jobba tre dagar den här veckan och det är ju självklart att man ställer upp då man kan =) 

Idag förresten så pratade jag med min fina vän Louise som jag saknar massor, men på lördag ska hela familjen ner till dem och grilla och bra ha det mysigt... Vad jag längtar ♥ Och sen på lördag kväll så är det ju årets första bil träff och såklart ska vi på det =) Så den här veckan kommer bli super bra och mysig!!

På tal om en annan sak så kanske det är några som undrar hur det har gått med rökningen eftersom jag inte har skrivit något om det och det har inte alls gått bra, motivationen var inte så bra så får vänta ett tag till på det men jag hr trappat ner en massa och det tycker jag är riktigt bra ialfall... En början iallfall...

Många tankar går till mina älskade vän som jag vet inte alls mår bra.. Tänker på dig gumman och du vet vart jag finns... Bara att du hör av dig till mig när du orkar och känner för det.. Älskar dig vännen och kommer alltid finnas för dig och lilla godingen!!! Mnga styrke kramar till dig, du är stark gumman !! ♥

Nahe nu ska jag ta och fixa lite till här hemma så ha nu en bra tisdag mina fina vänner!!