UNDEBART

Tänkte jag skulle försöka att blogg lite undertiden tvätten är i gång för efter det blir det att gå ut med barnen och leka lite :) Är ju jätte fint väder ute och solen lyser!! Så passar på och uppdateter er lite... Nu har vi äntligen flyttat klart och lämnat i från oss nycklar och allt och jag måste bara såga att det känns så UNDERBART !! Älskar våran lägenehet, här kommer vi att trivas.. Den är ju liten men så mysig och passar oss jätte bra.. Kommer att måla om våran hall vart efter med och barnens rum för dem väggarna är så förstörda.. Men det kommer bli så bra :) Men det finns ju saker att göra hela tiden just nu innan man kommer i ordning, men det får ta lite tid..

Annars har det inte hänt så mycket mera än att vi håller på att styr här hemma hela tiden..

I helgen ska vi ner till min underbara familj i ringarum... Saknar dem så himlans mycket och har inte träffat dem på länge nu... Men nu när det har lugnat ner sig lite så hoppas jag att det bli oftare nu... Älskar er ALLA

Får se vad man hittar på idag då med barnen för micke kommer inte hem efter jobbet idag, han ska med sina arbetskamrater ut och ta några öl :) Så vi får väl se vad som händer..

Ha nu en trevlig Onsdag nu mina vänner <3


 
Tisdag 22/3-11

Kom hem från jobbet för en stund sen och är precis slut.. Denna värk i fötterna och bena tar kål på mig =( Så idag har jag lovat mig själv att ha en slappar dag/kväll, får se om jag kan hålla det, är ganska stressigt här hemma för att hinna med allt tills på lördag då flytten blir av och så jobbar jag hela veckan men tur är det att jag har ledig 10 dagar sen!! så jag kan få andas lite kanske.. Men då har vi flytt städningen med och två vilda barn men blir skönt ändå att vara hemma och slippa den stressen över att ha jobbet samtidigt..

Denna värk som jag har börjar göra mig galen nu, vet fan inte vad det är men nått har jag så efter flytten nu så blir det att ringa i gen till doktorn och se om dem kan kolla på mig.. För har ibland bara lust att sätta mig i ett hörn och tjuta för det är så jävla dant men det går ju liksom inte, så bara att kämpa på och bita ihop och se glad ut...
Fortsatt trevlig Tisdag!!!

             

FLYTTEN

Jo nu blir det att flytta tidigare än väntat.. Flyttar redan om 1 vecka så på lördag alltså :) Blir skönt att få det här klart nu för nu är det bara ett stort KAOS här hemma... Så ni vet ju vad jag har för mig under dem har två närmsa veckorna nu ;) Men det här kommer bli så bra och jag tror jag kommer att trivas mycket bättre än vad jag gör här... Har kännt en massa kontigheter i den här lägenheten med och det är inte speciellt mysigt :( Men nu slipper jag det =)

Nu blir det snart att lägga sig så man orkar upp i morgon bitti för i morgon väntas det jobb med :)

God natt och sov gott mina vänner <3


FREDAG 18/3-11

Jaha då var det fredag igen och helg och det är min jobbar helg igen.. Fasiken vad fort veckorna går.. Nu inte lång tid kvar tills vi flyttar, typ 1,5 vecka :) Ska bli skönt att få det här avklarat är så trött att bo i dessa kartonger, men nu är det nära i allafall. På måndag blir det at börja packa lite till som vi kan vara utan i en vecka..

Jag sitter här och skriver lite nu innan det är dags att gå till jobbet och köra ett stägningspass. Och sen så jobba hela helgen men blir ganska skönt att få komma i väg lite..

 Var och lämnade barnen för en stund sen på dagis och kevin vart jätteglad men Emilia blev jätte ledsen och det är så jobbigt att se dem så.. Det gör så ont i hjärtat men man vet ju att det går över ganska fort. Hoppas att det släpper snart, men nu har dem ju vart borta länge från dagis så är ju kanske inte så konstigt men nu blir det för dem bara två veckor att gå, så nästa vecka med sen blir dem lediga 1 10 dagar igen för då har jag tagit ut semester eftersom att vi ska flytta. Så vi får väl se hur det är då efter det..

Nu fixa till sig lite sen ska jag ta mig en promenad till jobbet. Ha en trevlig helg mina fina vänner ♥
SAKNADE

SAKNADEN AV ER ÄR MYCKET STOR ♥


Inlägget är skrivet till min fina vän ♥

♥  ♥  ♥  ♥  ♥  ♥  ♥  ♥  ♥

Erica Willen

Du är en helt underbar och fantastisk vän som alltid finns där för mig
vad som än händer så vet jag vart jag har dig
Du får mig alltid att bli glad och må bra när jag är nere
Med dig får man sig alltid ett gott skratt
Du är en helt underbar mamma till din fina prins Hampus
Du är den stakaste person jag känner och du ger aldrig upp
Även om man du får motvind så kämpar du och jag beundrar dig för det
Jag är så glad att få ha dig i mitt liv och få vara din vän
Jag kommer alltid finnas för dig & Hampus och stötta er
Du vet vart jag finns och jag försvinner inte
Vad du än kommer att göra så kommer jag aldrig vända dig ryggen
Du är min vän och jag kan inte ha en underbarare vän än dig
Jag älskar dig overhört mycket & din fina PRINS Hampus
DU ÄR BÄST

Massa kärlek till dig & hampus


  ♥  ♥  ♥  ♥  ♥  ♥  ♥  ♥


FREDAG

Idag kan man inte vara annat än glad :) Solen lyser så fint och inte ett moln på himlen.. Man blir så glad av att bara titta ut, kanske kan njuta av den genom att vara ute men gör inget för helgen är jag ledig och då kommer det promenad och vara ute vill jag lova..
Idag jobbar jag halv dag så börjar 17.30-21.20. Men Emilia börjar bli bättre med koppaorna nu och dem börjar att torka ut men i morse hade hon feber men som har lagt sig nu. Humöret kan jag inte säga är på topp men det kan man ju förstå henne. Så får se om man kanske kan åka till landet i helgen så hon kan få komma ut lite iallfall för jag tror hon kan behöva det och det kanske kan hjälpa till lite att läka.

Nu kan man verkligen säga att VÅREN är på väg och det gör mig så LYCKLIG.. Skönt att få slippa snön och alla dessa kläder som man ska ta på barnen. Jag älskar våren och SOMMAREN <3 Lovely..

Nu blir det att hänga tvätten och sen se om jag kan packa lite till, men finns snart inte så mycket mer att packa för lite saker behöver man ju under 2½ vecka och barnen skaer tar jag några dagar innan så det börjar att arta sig :) Bara att ta ner gardinerna i vardagsrummet och kevins rum med så är alla gardiner nere :) Ska bli så skönt när flytten är klar och man kan börja fixa i den nya lägenheten, LÄNGTAR NU!

Ha en underbar helg nu mina vänner för det ska jag ha ;) KRAMAR TILL ER


..............

Idag har jag en dag som jag tänker på allt & känner mig lite ledsen och deprimerad men ändå glad på något sätt. Så jag har en lite konstig dag! Får så ibland där jag tänker på allt som har hänt. Jag är ledsen för mycket och ångrar mycket som jag har gjort men jag är ändå glad för allt jag har kunnat fixa under dessa år och hur mycket STARKARE jag har blivit under alla åren och jag är lite stolt att jag har klarat mig så här bra, trodde jag aldrig... Mitt liv idag älskar jag och mina två barn är det BÄSTA som har hänt mig och jag älskar dem av hela mitt hjärta ♥ Och jag har en underbar fästman som jag älskar, även om vi har haft många motgångar så har det stärkt oss! Men vissa saker får jag kämpa för varje dag och speciellt när jag bli väldigt deprimerad och sårad för då är det som svårast, men jag håller det borta och vet att jag har ett fantastiskt liv & några helt underbara vänner som jag älskar overhört mycket, ni är GULD värda och ni vet vilka ni är som ska ta åt er av det ♥ Så nämner inga namn!

Och jag måste säga att jag trodde aldrig jag skulle kunna prata eller se en person någon sin mer men jag kan faktiskt prata och hälsa så på henne.. Jag kommer aldrig att kunna förlåta för det hon gjorde mot mig o tryckte ner mig men jag har gott vidare.. Jag ska vara glad att jag under den tiden hade Micke och att jag kunde fly hemifrån.. För jag tror bara det var han som fatta hur illa det var.  

Jag vet inte vart jag vill komma med detta inlägg, ingenstans antar jag behövde bara få skriva av mig lite. Jag vet att många inte fattar något av vad jag har skrivit, men jag vet att dem NÄRMSTA förstår mig!

Nahe nu ska jag fixa till barnen och sen drar vi till mina två BÄSTA ♥


Det bästa som har hänt mig ♥Kevin & Emilia är det bästa och det fantastiskaste som har hänt i mitt liv. Det är två härliga och underbara barn som är full med energi och glädje och bus och som får en att alltid må bra och känna att livet är värt att leva. Jag ÄLSKAR er av hela mitt hjärta och jag kommer alltid att skydda er och ställa upp och finnas för er vad som än händer. Ni är mitt liv


Förlossning & BB tiden med Emilia ♥Förlossning & BB tiden med Emilia för snart 2½ år sen ♥


MysigtÄlskar denna bild på mig & Hampus, FINT ♥


RÖRIGT

Jaha nu är man i full gång med att packa och styra här hemma men det är väldigt rörigt nu, saker överallt och kartonger... Men det får gå bara 3 veckor kvar nu.. Ska bli så skönt att få det avklarat.. Men just i dag kommer det att stå still med packningen för packa den sista kartongen förut så får vänta när jag kan ta mig ner till Erica och hämta flera...

Och nu med så har Emilia fått vattenkoppor och jag lovar hon har verkligen överallt stackarna :( Tycker så synd om min lilla Prinsessa ♥ Men skönt att ha det överstökat sen... Hon har reagerat mer på det här än vad kevin gjorde, Hon har feber som går upp och ner hela tiden.. I går kväll och hela natten har hon haft feber men nu är hon pigg och leker för fullt... Kevin är ju på dagis i dag och ska även dit i morgon, HELDAG så det är skönt för det behöver han verkligen efter att ha vart hemma två veckor. Så den här veckan blir jag hemma och micke nästa, men bara hoppas att det går över fort på henne..

Annars händer det inte så mycket här hemma, har någ med flytten... Inget kul att flytta och allt man måste fixa innan men kul att få fixa iordning lägenheten sen när man har kommit in i den nya :)

Idag är det strålande sol och inte ett moln på himmlen och så får man sitta inne, måste säga att det känns väldigt deprimerande... Men inget att göra åt, få mysa med dottern <3 Men nu känns det verkligen som våren är på väg och jag älskar det... Nu får det bli Vår och sen sommar, LÄNGTAR!!