SEMESTER!!!!!!

Som ni ser så är det semester nu och jag är så lycklig och glad... Så underbart med 4 veckors semester nu :) Men synd är ju att Micke jobbar två veckor till eller nästa vecka med :/ Men vi får ju iallfall två veckor tillsammans. Just nu är vi nere på landet vid sommarstugan och har det gött!! Kan ju inte ha fått mycket bättre semester väder så här att börja med, men det ska ju bli dåligt nu i helgen men gör inte så mycket, då får vi passa på att åka och hälsa på folk som man inte har träffat på länge =)
I går var jag och barnen en heldag hemma hos pappa & cicci och barnen och hade en jätte mysig och härlig dag.. Vart mycket sol och bad i poolen, så idag är man lite öm på huden. Brännde magen och framsidan av bena, men det går någ över snart!! Idag är vi vid sommarstugan och har inte gjort så mycket en så länge, tänkte väl att jag skulle gå ut och klippa gräset eftersom det ska regna hela helgen så kan det vara skönt att få det gjort!!

Annars på semestern så har vi inte så jätte mycket planerat, men lite är det som händer .. Nästa helg så ska vi på 30-års fest för Tobbe som fyller år, ska bli kul och skönt att få komma iväg lite med. Kan behövas... Och så på Fredag nästa vecka så ska vi vara barnvakt till min underbara gudson Hampus och det ska bli super mysigt... Längtar massor redan att få lite tid med honom ♥ Och så v.28 blir det folkrace i vimmerby om vi nu får tag i kattvakt, måste kolla upp det!! Annars så får jag bli hemma!! Och sen så är det mitt gudbarn Hampus som ska döpas v.28 på söndagen ♥ Sen v.29 större delan av den veckan så ska vi ha Hampus eftersom Erica ska jobba då och det ska bli mysigt.. Vi ska vara nere på landet och ha det skönt med bad och en massa skoj!! Så det kommer allt hända lite roliga saker på semestern. Annars så kommer vi bara ta dagarna som dem kommer och inte vara allt för uppbokade!!

Måste ju bara berätta med att vi har ju med oss katterna ner & nu går dem lösa här ute och det går superbra, så kul att se dem att dem trivs så bra =) Hade ju Tindra i sele men hon kommer ur den så hon får gå lös nu.. dem går ju inte så långt utan dem håller sig här om kring huset.

Nu tjatar barnen å mig att jag ska komma ut och busa med dem så bäst att jag gör det, men kände att det var dags att uppdatera lite för det var så länge sen!!

Puss & Kram på er så länge 


Kärlek <3