Vattenkoppor

Nu har vattenkopporna hittat hem till oss.. Kevin fick sina i Måndags och nu precis när jag bytte blöja på Emilia så ser jag att det har börjat komma lite små prickar på henne så nu är det på gång på henne med... Ucsh, tycker så synd om mina små pluttar och Kevin har haft det jätte jobbigt med kliandet :( I natt fick jag sova ca 3 timmar för han vakna hela tiden och vred och vände på sig och var ledsen. Så nu i natt hoppas jag på några flera timmars sömn så man orkar med en hel dag på jobbet i morgon... För idag har jag vart riktigt trött!!

Annars har det inte hänt så mycket här hemma, känns som det bara är en massa sjukdomar hela tiden, men man får hoppas på att det tar en vändning snart för jag är så trött på det här... Och så måste jag se om jag kan få semester med när vi ska flytta i April för annars vet jag inte hur vi ska reda ut allt... Men blir skönt när det är klart och man kommer i ordning med allt..

Nu ska jag bara se klart på Fuskbyggarna sen blir det att krypa ner i sängen... 

            


FLYTTA

Jo nu ska vi flytta igen, men känns bra att göra det eftersom vi betalar så mycket i hyra.. Så vi kommer att sätta oss i en 3:a i stället och som är mycket mindre men vi kommer att spara runt 1200 kr varje månad på det så nu kommer man har råd att börja spara ordentligt och kunna göra lite roligare saker än att bara betala på hyra och så... Jag är mycket nöjd med lägenheten och det kommer någ bli riktigt bra när man kommer i ordning, men ser inte fram i mot allt med flytt att göra.. Inget kul att flytta :( Men skönt när man väl har kommit i ordning :) ..

Idag har det vart jobb nästan hela dagen + Möte och barnen fick gå en lång dag på dagis men dem hade haft jätte kul... Dem gick 6.30-17 och ville inte gå hem när vi kom och hämtade dem då ;) Tur att dem trivs på dagis. Så det blev hem och laga mat och sen städade jag undan lite och sen blev det ett varmt bad och nu har man myst ner sig i soffan...

I morgon blir det att städa och fixa här hemma för i morgon blir det lägenhets visning här hemma och sen ska jag på Thai massage... Det sak bli spännande med Thai massage, har aldrig vart på något sådant förut, men jag hoppas att det kommer bli skönt.. Ser fram i mot det!

Nu blir det att se på Fuskbyggarna och så snart kommer mina två godingar hem med, Erica & Hampus... Så blir lite bebis mys med ♥

Godnatt mina vänner!!


SJUKDOMAR

Nu är jag så trött på alla sjukdomar, Nu på morgonen kräktes Emilia och så har hon 39,6 i feber :( Förstod nästan att hon med skulle få skiten eftersom jag, micke och kevin har legat i det... Men nu hoppas jag att dem klarar sig från vattenkopperna som går på dagis... Idag var det nästan inga barna på dagis när jag ringde dit... Men dem flesta är hemma med vattenkopper så vi får väl se....

Så blir att börja jobba vid 17.30 idag i stället till 21.20..... 


                      

Ny Heder!

Ja jag har faktiskt klarat av att göra min allra första egna heder! Är faktiskt riktigt nöjd med den för att vara första gången.. Men nu vet jag hur man gör så blir att sitta och pilla med en annan heder nån dag när man har tid :) Var ju kul när man väl kom på hur man göra ;)

Nu blir det att invänta att sveriges värsta bilförare ska börja och sen blir det sängen så man orkar med att jobba hela helgen.. I morgon jobbar jag 14-21.20 på lördag 11.30-19.30 och på söndag 9.30-17.15!!

Trevlig helg nu alla vänner!!