Hmmm

Vem är det igentligen som läser min blogg, är lite nyfiken. Skulle vara kul att veta vilka ni är för det är sällan man har några komentarer.. Så komentera gärna bara med ett Heej så får se vilka ni är som läser ;)  Kram till er alla !!!


MÅNDAG

Då var det måndag och helgen slut, men gör inte så mycket eftersom jag har jobbat hela helgen. Men var skönt att få komma tillbaka efter att ha vart hemma med Emilia. Så idag är det måndag och jag jobbar kväll som varje måndag så idag börjar jag kl. 17.00, inget vidare att börja så sent för jag tycker jag bara går och väntar på att få åka och jobba, så idag har det inte blivit så mycket gjort. Men kan vara skönt att bara få lata sig lite med.

Nu så är Emilia helt frisk iallfall och det är skönt. Denna feber som dem alltid råkar ut för är inget rolig och denna jäkla host, men nu hoppas jag att dem håller sig friska. Kevin har iallfall klarat sig bra, lite förkyld bara men det är man väl hela vinterperioden..

I morgon är det TISDAG och det gillas på hög nivå, för då kommer min underbara älskade vän Erica hit, är så glad och lycklig lottad som får ha henne som min vän. DU ÄR UNDERBAR MIN VÄN IALLA LÄGEN ♥ Och hon hade någon överaskning med men har inte en sussning av vad det kan vara, har haft mina små aningar bara... Jag är så NYFIKEN kan jag LOOOOVA. Hon är så duktig på att få mig så NYFIKEN, men snart är det ju Tisdag, JIIPPPII!

Pratade oxå med Louise idag och även i fredags, kändes väldigt skönt för har kännt mig lite orolig, men det var mycket bättre med henne nu och det GLÄDJER MIG. Så nästa vecka blir det någ att ses, antagligen på tisdag då jag är ledig. Saknar både dig Och Alvin gumman ♥

Nahe har massa mer att berätta men får ta det en annan dag, för nu ska jag vara lite social mot Kevin & Emilia innan det blir en massa jobb!!

Ha en trevlig dag nu alla ni underbara VÄNNER!!


Lite bilder

Här kommer lite försenande kort från Emilias 2 års dag <33

  
  
 
 
 
 
 
 


Förlovningsdag 10/11-2010

 

Idag har Jag & Micke varit förlovade i 4 år ♥


Blir inte att fira det något direkt idag eftersom Emilia är sjuk och så så får vi ta det en annan dag, men blir lite god mat i kväll iallfall och mysa ner oss i soffan till Bonde söker fru & Greys och med levande ljus ♥ Så blir någ en mysig och underbar kväll iallfall!!