UNDERBAR HELG PÅ LANDET

Jaha då var det måndag igen och helgen över. Det går så fort dem där härliga lediga dagarna man har. Och vi har haft det hur underbart och mysigt som helst på landet i helgen. Vi åkte ner dit i fredags och kom hem i går kväll! Vi har bara varit ute och lekt och haft det skönt i solen och så mycket grillning har det blivit med. och micke har skruvat en massa med folkracebilen med och han har vart så duktig.. Och i går var vi en sväng till tompa, micke hjälpte honom lite med huset och målade lite. Så kan bara säga att det har vart en underbar helg på landet ♥

Och i fredags innan vi åkte ner till Ringarum var vi på BVC med Emilia med och hon växer min lilla tjeja som inte är så liten längre :) NU väger hon 9680 och är 79 cm lång.. Så det går undan. Och hon var så duktig med när hon fick vaccin spruta mot Mässling, Röda hund och påssjuka! Så nu ska vi inte tillbaka till BVC förrens om 1 år.. 

Idag börjar man inte förrens klockan 16 så det är ju skönt när det är så här underbart väder ute som det är idag. Är ju verkligen en sommar värme ute och det ÄLSKAR VI. Och i morgon så är man ju ledig så då får vi hoppas på lika bra väder får då blir det lekparken med barnen !! 

Och i lördags var ju kevin med sin  farmor, farbror och kusin till kålmården och han hade haft det jättebra där och bra väder fick dem ju med som tur var, så han hade ett stort leende på läpparna när han kom hem därifrån!

Denna vecka händer det inte så mycket mer än att man ska jobba, får väl se vad som händer i morgon och på fredag när man är ledig, får hoppas på bra väder så man kan vara ute..


  
  
  
  

♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥


SJUKSTUGA

Jaha nu var det dålig uppdatering igen, men har legat hela helgen med magsjuka. Inget kul alls, först så fick kevin det i förra veckan och sen åkte jag på det på fredags natt och låg hela helgen och sen så åkte emilia på det i söndags natt. Så det har inte vart någon rolig helg.. Men nu så är vi friska och får hoppas att det håller i sig nu för har inte tid och råd att vara sjuka..

Jaha idag är man ledig och just nu är kevin på dagis efter att ha vart hemma i nästan två veckor från dagis, så han vart jätteglad att få åka dit. Och Emilia är hemma med mig, skönt att få lite egen tid med henne, blir så sällan. Sen i dag när micke kommer hem ska vi följa med svärmor och kolla på en lägenhet. Sen blir det att gå och lägga sig tidigt i kväll för i morgon ska man upp jättetidigt.. I morgon så jobbar jag dag och efter det sen så ska jag, micke, barnen och svärmor på gårdsfest på dagis, Ska bli kul att gå på och speciellt för barnen :) Sen på torsdag så jobbar jag hela dag , 12-21.20. Och på fredag är jag ledig så då blir det att åka ner till ringarum efter att micke har slutat jobbet och stanna där hela helgen. Skönt att få kommas bort från stan lite och vara på landet och njuta lite, ÄLSKAR DET! Och då blir det att bo hos svärfar.

På lördag så ska Kevin iväg med sin farmor, farbror och kusin till Kålmården så det blir roligt för honom, bara hoppas att dem får bra väder då med.

Nahe nu blir det att käka lite lunch sen försöka att få Emilia att sova lite innan det är dags att gå och hämta Kevin på dagis, och fixa och styra lite här hemme med..♥ ♥ ♥


NY FAMILJEMEDLEM

Har ju glömt att skrivit att vi har en ny familjemedlem här hemma nu, Turissa har ju flyttat hem till oss förra söndagen & ni som undrar så är det en Norskskogskatt som är 9 år gammal! Och allt har gott jätte bra och nu så har Smirre och hon blivit kompisar, ligger och sover i samma soffa nu och det kan man ju inte säga att dem gjorde när hon kom hit, då kunde dem inte äns vara i samma rum ;) Så det är jätte kul! Turissa är pappas katt som har bott på landet hela sitt liv men som bara vill vara inne och inte ute, så vi bestämmde oss för att ta hem henne och testa hur det går & Det har ju gått jättebra så hon får stanna här ♥ Hon är är bara så mysig!


STORA KILLEN

I måndags blev smirre en stor kille, 1 år blev han då ♥


Dålig updatering här..

Jo här är det dålig updatering men det har vart full fart hela tiden och jobbat en massa så har inte haft någon tid till att sitta här.. Men nu har allt lugnat ner sig och det kommer någ bli lite förbättring med bloggandet.
Idag skulle jag ha jobbat men kevin igår morse/förmiddagen kräktes så då fick det bli att vara hemma idag, men han har inte kräkts något sen klockan 13 i går men det har ju med den smittolagen dem har på dagis så måste vara hemma idag, känns väl inte så jätte kul eftersrom han är frisk och hur pigg som helst, men men! Bara hoppas att Emilia inte får det men det tror jag inte för då borde det redan ha börjat på henne tycker jag..

Jaha i morgon är det röd dag och jag jobbar som vanligt när det är röda dagar och alla andra är lediga, men får glädjas åt att jag är ledig på fredag och då är ju älsklingen med ledig som tur är så då får vi hitta på något skoj eftersom jag jobbar den här helgen, Är så trött på att jobba helger just nu men så är det väl att man blir trött i bland på sitt jobb, men jag trivs jätte bra och så så det går väl över snart ;)

Helgen har varit väldigt lugn har ju inte vart något kanon väder direkt, men i lördags kväll så var jag och älsklingen på bio och såg på En galen natt och den var faktiskt bra. Det var skönt att få komma iväg lite på lite egen tid tillsammans, och den är så GULD VÄRD, så tack så mycket snälla svärmor som tog hand om barnen då ♥
Sen i söndags så var vi nere hos min älskade far med familj och det var jätteskönt att komma ner till landet och bara få vara, ÄLSKAR DET!! Så det blev lite grillning och en massa mys och fick äntligen träffa min underbara lillasyster TUVA som var jättelänge sen jag träffade henne ♥ Träffar henne så sällan tyvärr!!

Nahe nu blir det att tvätta lite till och sen får vi se vad dagen har att erbjuda, ska ut och gå en sväng iallafall så man får lite frisk luft och barnen får springa av sig lite..

Tänkte lägga upp lite blandade bilder för har inte kunnat gjort det förrens nu

  
  
  
  
  

♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥