SEMESTER!!

Ja nu är det semester och det är hur underbart som helst. Vi drog i väg i går till sanden med husvagn och vi har verkligen tur med vädret :) Så idag blev det första doppet i havet för i år. Nu sitter jag med ett glas jordgubbsvin och bara njuter.. Nu ska vi ta och äta lite grillat, men ville bara skriva lite för såg att det var väldigt länge sen jag uppdaterade..


UNDEBAR LEDIG HELG

Ja nu är man ledig i 3 dagar och det är hur underbart som helst nu när det är så underbart väder! Bara hoppas att värmen håller i sig nu tills en annan ska ha semester, Har ju 3 veckor kvar att jobba innan en annan ska 4 veckor semester! Kan lova att jag längtar nu.

I går så var jag, barnen och min vän Louise till folkparken och bada med barnen, mycket skönt och faktiskt inte så mycket folk, lite lagom. Sen så när micke kom hem blev det att åka ut till mamma & micke för att vattna deras blommer och kolla till katterna eftersom mamma & micke är på semester på Kreta 1 vecka! Skulle ha sovit där men blir att sova där i dag i stället. Sen efter det så åkte vi ner till Louise & Rickard och då åkte vi och bada i Tjen och det var Mickes och mitt första dopp för i år och kan lova att det var riktigt skönt i vattnet, jag brukar vara en badkruka, men i går var det riktigt varmt! Sen blev det hem till Louise och rikard och grilla och bara hade det skönt..

Nu så är min Älskling i väg och hjälper sin mamma och flytta, så efter det så blir det någ att åka och bada, är ju riktigt varmt. Och här hemma kan vi knappt vara för har 34 grader inne, spelar ingen roll hur mycket vi öppnar upp fönster och så får inget korsdrag på det, så det är inget vidare..

Måste bara säga att det vart så skönt att klippa av sig håret nu när det är så varmt, inget hår som ligger i nacken och klippar och blir varmt, så får det bli varje sommar och klippa av sig det och sen ha det lite längre på vintern.. Men var lite ovant i början för var riktigt länge sen jag hade så här kort som det är nu :) men nu trivs jag jättebra med det..

Nahe nu blir det att fixa till sig lite sen blir det upp en sväng och se hur det går för flyttkillarna & svärmor!!
Ha en fortsatt trevlig helg alla!!