TRÖTT....

Ja det är vad jag är för det mesta just nu, TRÖTT!! Antar att det har med vädret att göra.. Har liksom inte lust med någonting, kylan kom för fårt, han inte riktigt med..

Men helgen har varit bra iallfall, i fredags så åkte vi ner ett varv till svärfar och grillade lite och så, barnens farbror och kusin var där med så det var kul att få träffa dem, blir ju tyvärr inte så ofta eftersom Andreas bor i Kalmar, men man får passa på när han är hemma.. Lördags så Hade vi nästan en hel dag med att uträtta lite ärenden, handla lite till sandra & Johans tvillingar som vi ska träffa på onsdag ♥ och så handlade vi lite mat och var runt och kolla lite på soffor och styrde en massa och så var vi nere på Martin jobb för han sålde sin bil.. Så vi hade en bra lördag och så kom ju Andreas och sol till osss på kvällen efter att dem hade vart på bröllop så då blev det att käka lite och spela lite Wii :) Så dem sov kvar då.. Söndag hade jag lovat lillebror att städa och hjälpa honom med lägenhet så det blev en heldag med det och var och kollade i hans nya lya som han har köpt med och det blir riktigt frächt det måste jag säga och han har fått till det riktigt bra... Du kan om du vill brorsan :) Och så har vi fixat bort alla hans katter med, dem har fått det jättebra, bara hoppas att det kommer att funka bra med dem..

Och nu är det en ny vecka och arbete står på schemat, så idag blir det att jobba stängning och imorgon så har vi inventering klockan 18-23.59 eller längre, det vet man aldrig, så jag kan inte påstå att jag längtar tills i  morgon, men det får gå, har ju det bara två gånger om året..
På fredag så blir det lite kalas här hemma med för Nicky och mig som fyller år den 5:e & 6:e.. Får bli på fredag att fira eftersom jag jobbar på söndag och micke ska köra Rs i folkrace i motala då med.. Synd att jag jobbar i helgen och inte kan följa med till motala och kolla när älsklingen ska köra, hade jättegärna följt med, men får hoppas att det blir något mer sen..

Nahe nu blir det att fixa lite innan det är dags att fara med barnen till dagis och jag till jobbet.. Men ha en fortsatt trevlig dag ALLA NI DÄR UTE!!!


KATTER

Hej! Det är ingen som vet någon som är intresserad av en  svart han kattunge på 12 veckor eller en hon katt på 1 år. Det är så att min bror måste bli av med dem omgående. Kattmamman är väldigt tillgiven och behöver någon som har tid med henne och kan pyssla om henne.. Hör gärna av er till mig om ni är intresserade...


Semestern slut
Då har mina fyra veckor gått av semestern och det var dags att börja och jobba i går. Har vart riktigt skönt att vart ledig men kan lova att det var lika skönt att börja jobba med. Sista veckan nu har barnen vart så jobbiga, dem har vart mellan golv och tak hela tiden och vägrar att lyssna på en, så det blir nyttigt för dem att börja på dagis igen och att man kommer in i sina rutiner igen..
I går hade det gått jättebra för barnen på dagis, vart en liten mjukstart för dem, ca 3 timmar.. Men dem märkte skillnad på Emilia, dem tyckte med att hon hade blivit så stor och utvecklat sig mer under dem här 5 veckorna, och det har hon ju gjort med, hon har börjat prata en massa och har blivit så stor fort, är härligt att se :)
Den här veckan blir det en mjukstar för mig med jobbet och det är skönt, jobbar bara 3 dagar den här veckan men sen blir det fullt efter det..

Idag blir det rätt lugnt, är ledig idag. Får se om Diana och Leon kommer förbi en sväng efter lunch sen och efter micke har slutat jobbet så blir det ett varv ner till söderköping ch kolla på en soffa som vi har fastnat för :) Ska bli kul, annars händer det inte så mycket, blir tidigt i säng i dag för i morgon ska vi upp vid halv sex :( Hatar dem tidiga morrnarna, men det får gå, har ju bara det 1 gång i veckan men det räcker eftersom jag är så morgon trött.

Nahe nu blir det att fixa lite lunch och sen får vi se vad vi ska göra.. Ha en fortsatt trevlig dag ALLA!!


Dåligt bloggande

Jo det har vart väldigt dåligt med uppdatering på min blogg här, men har inte haft nån lust att blogga. Har vart lite tråkigheter och så har vi även haft fullt upp dem här två veckorna som jag och älsklingen har haft semester tillsammans, så vi har passat på och gjort en massa kul :).. Men den här veckan jobbar micke så blir att ta det lugnt och fixa lite hemma, försöka att träffa Diana som jag inte har gjort på länge nu :( Sen så har vi en vecka till tillsammans sen börjar allvaret igen, men ska bli skönt att få komma i gång med och jobba och komma in i vardagen igen. Och man har ju inte haft vädret på sin sida direkt, FY!!!

Måste bara säga Grattis till min älskling som kom 3:a i går på Folkrace RS tävling i Valdemarsvik i går. Är verkligen stolt över dig, riktigt bra åkt av dig för att inte ha kört på 5 år!!! & även grattis till svärfar som vann Dam/veteran klassen !!!

Nahe nu blir det att fixa till lite lunch till micke kommer hem för lite mat :)


R.I.P min älskadeDu var mycket älskad av oss och du var så speciell, jag saknar dig så overhört mycket och det är så tomt när ingen kommer upp på kvällen och lägger sig vid halsen på mig och buffar och bara myser som du gjorde varje kväll. Men du har det bättre i Himlen nu och slippa och plågas, för du mådde inte bra! Så vi tänkte på ditt bästa! Du kommer alltid finnas i mitt hjärta min älskling!!! R.I.P