11 MÅNADER

Idag blir Emilia 11 månader och bara 1 månad kvar till det är dags för 1 Års kalas! Gud vad tiden går så fort, hon börjar verkligen bli stor nu och om ca två veckor så börjar Emilia sin inskolning på dagis, SÅ SPÄNNANDE!!!

På tal om barnen så har dem blivit jätte förkylda och Emilia hade feber nu i kväll, Tycker så synd om dem :( Hatar hösten när den kommer för då kommer alla j*vla sjukdomar och barnen är ständigt snoriga och hostiga!

Nahe nu ska jag ta och besöka sängen för är så himlans TRÖTT, har nämligen jobbat kväll idag och har vart väldigt mycket folk eller rättare sagt för lite personal om man ska vara ärlig.. GOD NATT PÅ ER ALLA!!!


11 MÅNADER IDAG <3


FLYTTNING !!

Här var det dålig uppdatering igen, men har nu börjat att jobba så blir inte allt för mycket tid vid datan, för när jag väl inte jobbar så vill jag umgås med mina älskade som gullungar så mycket som möjligt <3 Men det är jätte skönt att vara igång igen och det känns jättebra och att få träffa alla unerbara jobbarkompisar.

Lite nytt då, var i går och kollade på en 4:a här i Haga som vi tackade ja till och fick reda idag på att vi fick den =) Blev väldigt glada för det börjar bli trångt med en 3:a kan jag lova. För tillfället så har jag och älsklingen våran säng i V-rum och det är inte så kul, så kevin och Emilia har fått ett eget rum, men snart slipper vi ha det så för den 1 December så blir det att flytta igen, är ju inte så kul med att flytta men det känns jätte bra och lite kul eftersom vi kommer att få välja tapeter i hela lägenheten! Så det kommer att bli JÄTTEBRA!!

Idag så har man vart ledig, så dagen började med att åka till Barn & Ungdoms mottagningen på Vrinnevi med Kevin på en sists träff efter ha gått där sen Kevin var 5 månader gammal, så känns bra att inte behöva åka dit något mera nu, så nu räcker det med dem vanliga kontrollerna på BVC, skönt! Efter det blev det en fika hemma hos mickes mormor och morfar och lite prat och så! Sen hade vi bara en skön och härlig dag hemma!Var ute med Smirre en sväng förut för första gången med en sele självklart ;) och det gick jättebra, men lite rädd var han men ändå väldigt nyfiken!

Emilia har nu börjat gå en massa, så nu går hon mer än vad hon kryper =) är så härligt att se och man blir lika stolt för varje gång jag ser henne gå..

Nahe nu är det dags att sova för ska upp vid halv sex i morgon bitti så bästa att sova lite!


Mina små bus ungar <3 Älskar er så mycket

GODNATT PÅ ER

 


FÖDELSEDAGEN!!!

Jaha idag så är det min födelsedag och jag bli 1 år äldre (FY) Så nu är man 22år!


Idag bli det att spändera dagen med mina nära och kära som kommer hit och grattar mig och brorsan, för brorsan fyller år i morgon =) Fyller ju dagarna efter varandra! Så nu ska vi åka och fixa lite och hämta smörgåstårtan som jag har beställt! Så ni får ha en fortsatt trevlig dag!

Många kramar till er alla!!!Stolt mamma!

Emilia går mer och mer för varje dag nu och jag blir så stolt =) Hon är så duktig min lilla Prinsessa! Igår gick Emilia ca 15 steg och idag så ståd hon vid soffan och så släpper hon och börjar gå bort från mig, har hon aldrig gjort så det var så kul at se henne att hon är så intreserad av det.


 

 

 


Det var ett tag sen nu!

Jaha då var det ett tag sen igen som jag skrev här, men är så trött på hur min blogg ser ut så tappar intresset för det, ska försöka att fixa till den snart! Men annars är allt rätt bra här, lite förkylda bara men det hör ju till nu när hösten är här =(

Nu har ju äntligen kevin börjat på dagis med och han trivs kanon där, dem är helt underbara och goa! Så det kommer någ att bli bra när det är dags för Emilia att börja om lite mer en 1 månad med!! Och själv så börjar jag och jobba på måndag och det känns jätte bra men det har gått så fort bara. Ska bli skönt att få träffa lite folk och få komma hemmifrån lite med! Kan behövas. Men har lite svårt att inse att Emilia faktiskt är så stor nu så hon ska börja på dagis, för mig är hon min lilla plutta, men hon börjar bli stor och snart så är det ju 1 års kalas med för henne (HJÄLP) ibland önskar man att man kunde stanna tiden!

Den senaste tiden så har det inte hänt så mycket, har vart rätt lugnt! Vi hjälpte ju förresten min underbara svärmor att flytta i lördags till stan! Gick jätte bra men kan lova att både jag och micke hade träningsverk i vaderna efter att ha sprungit upp och ner för trapporna =) Men en jätte fin och mysig lägenhet! Och Kevin han är ju lite rolig med, för vi sa till honom att vi skulle hjälpa farmor att flytta och han säger då att han med ska flytta till farmor =) Han är ju bara för gå min lilla PRINS så det är ett väldigt gott betyg till hans farmor och hon är ju fantastisk! 
 
Resten av veckan blir det lite födelsedags kalas här hemma på lördag för en annan fyller ju 22 år =) man börjar ju bli gammal, hihihi och brorsan fyller ju 20 år på söndag så då slår vi ihop det och firar oss båda här hemma hos oss. Så det blir någ en trevlig dag. Men annars så har vi inte så mycket bestämt, får se vad som erbjuds!

Nu ska jag ta och titta till min underbara dotter som sitter och leker i Kevins rum! Men hade fint alla! KramarMina Tre Underbara Älsklingar