GRATTIS

STORT GRATTIS TILL MIN UNDERBARA PRINSESSA SOM FYLLER 1 ÅR IDAG <3Idag har vi haft 1 års kalas tillsammans med dem närmsta vännerna! Har vart en jätte trevlig och fin dag för Emilia. Först blev hon firad på dagis och sen här hemma med många fina paket. Kommer lite kort nån dag framöver. kan inte fatta att det redan har gått 1 år sedan hon föddes! Går verkligen så himlans fort tiden.

TACK ALLA NI SOM TOG DEL AV EMILIAS STORA DAG!!


1 års kalas <3

Då var helgen över igen och den har gått fort som vanligt när man är ledig, men har vart lite halvdan för åkte ju på att bli sjuk igen, men nu är man bra, men har fortfarande den jävla hostan kvar. Så i morgon blir det att ringa VC och se vad dem säger. Hoppas bara att den kan gå över snart.

I går så var det en rätt fullspäckad dag, först på förmiddagen var vi och Gustav till Linnköping för att kolla på en bil som ev micke skulle byta med, men var inget att ha så då blev det en sväng på biltema och lite. Sen blev det hem till Norrköping igen och åkte till Willy:s (jobbet) och handlade lite till Emilias kalas på onsdag som vi ska ha här hemma med lite nära vänner. Sen blev det att lämna av Gustav och åka hem en sväng innan det blev dags att hämta svärfar på busstationen som hade vart på båtkryssning och köra ner honom till Fyllingarums byggdegård till pub aftonen. Och så blev det en sväng förbi min kära bror och hälsade på lite med och så myste jag lite med hans små kattungar med <3  Så vi han med att göra rätt mycket =)

Idag så har vi haft 1 års kalas för våran lilla prinsessa med släkten hemma hos mamma & Micke. Men hon fyller inte förens på Onsdag, men är så svårt att få hela släkten att komma mitt i veckan så då fick det bli idag och det har var en jätte bra och fin dag för Emilia med massa bus och en massa fina presenter som hon var mycket intresserad av =) Och det har gått jätte bra med Kevin med, trodde det skulle bli svårare med honom än vad det vart efterom det kan vara svårt för honom att förstå varför inte han får några paket, men det har gått jättebra, SÅ DUKTIG MIN PRINS!
TACK SÅ MYCKET ALLA FÖR EN UNDERBAR DAG SOM EMILIA HAR FÅTT & ETT JÄTTE TACK TILL MIN MAMMA OCH MICKE ATT VI FICK VARA HOS ER OCH ATT NI FIXA OCH STYRDE MED ALLT <3  <3 <3


Här kommer lite kort på Emilia 1 års kalas <3


 

Min lilla prinsessa öppnar paket


 
Jättekul med presenterPaketöppningEmilia med sin mormor och hennes nya leksaksback

 

Kevin och min underbara lillebror NickyEmilia provar sina nya vinter stövlarMina två underbara små systrar, Elina & TuvaHär har vi Kevin & Emilia med sina två mostrar <3Emilia får hjälp av sin mormor att ta en tårtbitMmm vad gott det är med tårta..Emilia sitter och leker lite på sitt rum med dem nya leksakerna


<3  <3  <3


Fullt upp

Har inte blivit så mycket bloggande på ett tag men det är fullt upp hela tiden tycker jag. Har inte mycket tid över att sitta vid datan. Är ju lite annat att börja jobba den här gången efter mammaledigheten nu när man har två små gullungar att hinna med oxå. Men det går så bra att jobba och är JÄTTEKUL att få vara igång igen fast att man saknar sina små godingar <3

Jaha då har vi nu börjat med inskolningen på dagis med Emilia och det går JÄTTEBRA! Hon är så duktig min lilla prinsessa och hon verkligen älskar att vara på dagis och bland alla sina nya kompisar. Så på torsdag beräknar dem att Emilia ska vara klar med inskolningen och då har hon vart där i 5 dagar. Lite annat än när vi skola in kevin för det tog 2 veckor. Men det är som dem säger redan nu så känns det som Emilia redan är klar för inskolningen så i morgon ska Micke gå direkt efter att han har lämnat henne, men det  ska någ gå jättebra..
Idag har Kevin och några till barn på hans avdelning vart på en liten utflykt, dem har åkt buss upp till någon skog och vart där och lekt och busat en massa. Är så kul att dem hittar på en massa med barnen, det uppskattar dem.

Idag så har jag haft en ledig dag, har vart jätteskönt eftersom jag jobbade helgen och i går kväll. Så idag har vart en rätt lugn dag men ändå inte, har ju vart med Emilia på dagis och under tiden vi fick gå ifrån så passa jag och älsklingen på att åka och handla, är skönt att få göra det utan barn ibland. och när vi hade hämtat Emilia så blev det en sväng på MAXI för att handla lite Vinterkläder, har ju blivit så kallt ute nu :( Och så blev det självklart lite lunch med. Sen var det bara att åka och hämta våran lille Prins som var jätte trött efter att ha vart ute i skogen så efter det vart det bara en slappar dag/kväll, skönt det med ibland.
Jaha i morgon blir det att börja tidigt att jobba men ganska skönt för då kommer jag hem tidigt med, slutar ju 14.00! Så får se vad dagen har att erbjuda!

Nu börjar ju Emilia bli stora flickan, hon blir ju 1 År nästa onsdag (28 OKT) helt otroligt vad tiden har gått fort. Så på söndag så ska vi ha 1 Års kalas för släkten och så hemma hos mamma, för det är lite bättre plats där och så, och nästa onsdag när hon fyller så ska vi och vännerna fira henne hemma hos oss så det kommer någ bli jättebra! Är ju verkligen något speciellt när dem fyller 1år, första födelsedagen. Så det ska bli spännande och se vad hon säger om att få öpnna paket.

Nu kommer lite kort från den senaste tiden <3 

 

<3  <3  <3  <3  <3  <3Tack så mycket

Måste bara Tacka min underbara vän Diana som har fixat till min blogg så fint! Är super nöjd med den. Är lite roligare att blogga nu när den är lite mer personlig =) så nu blir det lite oftare uppdatering här ;)


Äntligen friska!

Jaa nu är vi äntligen friska, både jag och Emilia så det är jätte skönt! Så idag blir det att börja jobba igen =) jätte skönt, för har inte direkt varit kul att gå hemma och vara sjuk. Det var tredagars feber som Emilia hade för hon vart full med röda prickar på hela kroppen, men vet inte varför hon hade feber i 5dagar men var väl något annat med hon hade! Har fortfarande kvar den eländiga hostan men det kan man stå ut med =)

Idag blev det en lite miss, Micke jobbar extra några timmar idag så han fixa så han kunde börja straxt efter nio så han skulle hinna lämna kevin på dagis som vanligt klockan nio, vara bara det att när dem kom dit så var det stängt, vi hade helt glömt bort att dem hade planeringsdag idag. Kan lova att Kevin vart besviken men han får vänta tills i morgon. Och Micke var inte så jätte glad, för han kunde ju då ha börjat tidigare och fått lite fler timmar att jobba, men så kan det gå ibland när man har för mycket annat i huvudet ;) Så kevin fick vara hemma idag med mig och Emilia, rätt skönt för då får jag träffa honom lite innan jag åker och jobbar, annars på måndagar så träffar jag typ bara kevin 1 timme på hela dagen :(

Nahe nu ska jag ta och fixa det sista av disken och lite innan det är dags att åka och jobba, men ni får ha en trevlig dag för det ska jag ha!!ÄLSKAR ER ÖVER ALLT ANNAT <3
Sjuklingar

Emilia och jag ligger hemma och är sjuka. Har åkt på någon influensa, inget kul alls. Har feber, hosta och dyng förkylda. Emilia har nu legat i 4 dagar med jätte högfeber så hon sover nästan hela dagarna, tycker så synd om henne. Hon har mellan 40 och 40,9 graders feber men nu har den sjunkit ner till 39 grader så det är ju skönt. Man känner sig så hjälplös när man inte kan göra så mycket..
Så helgen blir det att vara hemma och försöka att bli friska, så man kan börja jobba igen på måndag. Hatar att gå hemma så här och man inte klarar att göra något. Men som tur är så har jag haft min underbara älskling hemma som har hjälp till med det mesta och det är skönt.

Nahe nu ska jag ta och lägga mig en sväng igen, men ni får ha en toppen helg alla!!