....

GOTT NYTT ÅR ALLA NI NÄRA & KÄRA

Jaha, då var det nyårsafton i morgon och själv ska man jobba till 19.20 i morgon kväll. Inte så där jättekul men det får gå. Så för oss bilr det bara att vara hemma och äta lite gott och bara ha det mysigt och lugnt. För ska jobba dan efter med, då är det inventering på jobbet.
Har vart jätte gålig på att blogga men känner att jag inte hinner med det så mycket, för tillfället så är det väldigt mycket jobb, alltid så vid dem här tillfällena på året då vi har väldigt mycket att göra på jobbet och många som är sjuka med. Men det är ju tur att JAG ÄLSKAR MITT JOBB <3 och alla underbara jobbarkompisar.
Och julen har varit mysig och bra men har jobbat hela julen förutom juldagen för då var jag ledig :)

Sitter just nu och väntar på att Benny & Becca ska komma in och hälsa på, var så himlans länge sen nu så ska bli jättekul. Så ska väl ta och fixa lite här hemma bu innan dem kommer!


Men som sagt GOTT NYTT ÅR ALLA!!!


Nu har vi börjat komma i ordning

Ja nu har vi börjat komma i ordning efter flytten förra lördagen. Trivs jättebra och gud vad skönt att få ha större så vi alla får plats. Så nu väntar jag bara på köksluckorna som ska komma nu i veckan och så är det lite gardiner som ska upp annars har vi kommit i ordning med allt.

Var på begravning i onsdag med, var jättejobbigt men det var så himlans fint med allt (talet, sångerna som Ela sjöng och allt annat). Men mycket känslor, men måste bara säga att det var väldigt starkt av John & Joel, var så jobbigt att se dem så ledsna och så himlans fint av Joel 8 år att läsa upp sitt brev som han hade skrivit till sin mormor <3 Dem är så underbara barnen!

Och i går så flyttstädade vi den gamla lägenheten så nu är det klart med, så skönt att det är färdigt. Nu är det bara en tapet våd som ska upp i hallen så blir det att överlåta lägenheten till dem nya som ska ta den.
Sen i går så var det Julfest med jobbet så var lite sliten i morse kände jag men hade verkligen jättekul med mina underbara jobbarkompisar, vi är verkligen ett härligt gäng.

Några bilder från julfesten
 
 


Så idag blev det att ta det lugn, men jag och barnen var på en promenad och så gick vi förbi folkparken och busade en massa, men tyvärr missade Emilia det för hon somnade i vagnen och vaknade lagom när det var dags att gå hem för att börja med maten, men blir snart igen att gå dit :) Och så har ju mamma & Micke vart här och tagit lite Advents fika, MYSIGT ! Och min älskling har vart borta större delen av dagen för att hjälpa Gustav med hans bil så han var bara hemma och åt lite och var med och fika och så med mamma och micke men sen så åkte han i väg igen och nu så sitter jag själv hemma och bara har det skönt. Barnen somnade tidigt idag så i morgon blir det att få gå upp tidigt =)


 
 


GODNATT ALLA