Bara tre veckor kvar =)

Hej på er alla! Var ett tag sen nu igen, men har vart så mycket att styra med den senaste tiden så har inte haft tid att sitta här, men vi mår bra och allt rullar på..

Nu börja det dra ihop sig med att börja jobba =) längtar så mycket att få komma igång igen, så idag är det bara Tre veckor kvar tills jag börjar jobba! Har vart hemma i ett år snart och det känns det inte som, tiden går så fort!
Har verkligen saknat mina jobbar kompisar.

Kevin började på sitt nya dagis förra veckan och det går jätte bra! Han trivs så himlans bra där och personalen är jätte gulliga och rara! Känns så himlans bra. Så idag var det sista inskolningsdagen för honom så i morgon börjar han sin timmar som han ska gå =) Och Emilia börjar om Två månader med sin inskolning och den kommer någ att gå bra, har vart och hälsat på dem som jobbar på den avdelningen som hon ska gå på och dem verkar med jätte bra så det ska bli spännande..

I lördags så var jag på bio med Cissi & Filippa, jätte trevligt hade vi! Vi var och såg på SOMMAREN MED GÖRAN och kan bara säga det att den var kanon bra, så vill man ha lite roligt och skratta så ska man verkligen se den för vi skratta oss igenom hela filmen =)

Filippa, jag tänker på dig och finns här om du vill prata något mera! Var rädda om dig tjejen och ring om det är något! Många KRAMAR till dig från oss  <3Jag & min lilla PRINSESSA <3


Jag och min lilla PRINS <3Läkaren

Ja i går var vi ju på sjukhuset med kevin på hörselcentralen som vi hade fått en kallese till. Han fick göra ett hörseltest för att se om han hör bra och det gjorde han :) Så SKÖNT att veta att det inte är det som stör hans tal. Så nu är det bara att vänta till tisdag nästa vecka så ska vi till logopeden. Det är så att vi tycker att kevin är sen med talet så vi ska kolla upp det.. Han pratar väl mycket men vädigt svårt att höra vad han säger. Jag och micke och dem närstående har ju lärt sig vad han säger och så men andra kan ha jätte svårt att förstå vad han säger, men det har kommit mera det senaste halvåret, så vi får se vad dem säger. Han sägeroftast halva ord och tar bort några bokstäver. men det blir skönt att få komma till logopeden på tisdag...

Efter att vi hade vart på sjukan så åkte vi ner till svärmor och Uffe och hälsade på, mycket trevligt :) vi var ute och gick en sväng med för svärmor skulle visa oss ett jätte fint ställa nära dem och jag kan lova så fint det huset låg, utsikt över vattnet och så enskillt med, så skulle man bo :)

Idag är micke iväg igen och snickrar! Så blir någ sent han kommer hem idag :(  Inget kul! Så får se vad en annan ska hitta på, blir väl att städa och fixa här hemma och sen gå ut och gå en sväng med.. 

Och så idag åker min vän och hennes plutt till Bulgarien i en vecka, SÅ SKÖNT FÖR ER GUMMAN! Hoppas att ni får det jättebra. Ni får ta och bada och sola för oss med ;) Så ses vi sen när ni kommer hem och är bruna och fina!


Trevlig helg!

Jaha då var det måndag igen! Och helgen går alltid så fort, förstår inte det. Men Våran helg har varit toppen och vi hade ju mina underbara systrar här från lördag till söndag och vi har haft det jätte bra. Vi har vart i lekparken och lekt en massa och ätit glass med och så var vi förbi Teemu i lördags så han följde med och köpte glass, var en mycket trevlig dag och så självklart så blev det Taco på kvällen med, är det smidgaste att laga när man är många barn och så, och sen så är det ju så gott :)  MUMS
Gud vad barnen har lekt och dem har vart så snälla men kevin har kännt sig lite utanför så han har inte vart så rolig, men han har fått vart med ibland och lekt, är ju så att Tuva och Elina är så himlans tajta så har vart lite jobbigt för kevin som vill vara med och leka med dem hela tiden, men Emilia har haft jätte kul för Tuva har verkligen hållt  på med henne!
Sen i söndags så körde vi hem dem till pappa och Cissi, som förresten hade haft det mycket trevligt på Ringavallen. Sen så körde vi hemma Tuva till sin mamma när vi åkte hem för det ligger ändå på vägen..
Så vi har haft det TOPPEN! Så kul att få lite tid för mina älskade Systrar, blir ju inte allt för ofta och speciellt inte Tuva som bara är hos pappa varannan helg...


 
 
 
Jaha i dag vet jag inte vad som blir riktigt, ska iallafall ut en sväng och gå men annars blir det någ rätt lungt. Nahe nu ska jag ta och fixa till lite lunch men vi hörs snart!Smirre undersöker tvättmaskinen <3